folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PTT Kargo'da Merak Ettiklerim.

PTT Kargo'da Merak Ettiklerim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

PTT kargoda bir şeyler oluyor.telofonlara dahi bakmıyorlar.

aynen öyle a.ko*umun lavukları taşeron personel alıyorlar.altı ayda bir taseron firmalarla anlaşıp persnelide yeni firmaya kaydırıyorlar

eee sözleşme yenilenince girdi çıktı yapılmış olunuyor.işte ptt kargodaki olayın aslı budur.

izmir va manisa şube personeli işten çıkarıldı dava açtılar kazandılar ve işe geri alındılar

fakat istanbul personeli intternetteki haberlere göre bayadır maas alamıyorlarmış ve çalışmıyorlarmış

benim fikrime göre işten çıkarıldılar mevzu aynı kapıya çıkıyor netice nedir hizmet yok bizi ilgilendiren tarafı bu

a.ko*umun devleti bu gibi olaylara neden ses çıkarmıyor.benim kargom 1 hftadır rehin.ptt gibi firmanında a.q

hersene başı böyle olaylar yaşanıyor.devlet neden yurtdışı girişler için farklı yöntemler uygulamıyorda millet bu köhnemiş kurum yüzünden

magdur oluyor

ben elimden geldiğince her yere şikayet ediyorum.sezsiz kalmayın kalmayalım.

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

günlerdir arıyorum ya uzunca süre açmıyorlar yada baska bahaneler uyduruyorlar kargonuzu göremiyoruz

yanlış yere gönderilmiş,benim önumde pc yok bakabileyim,su numara size yardımc olur gibi bir sürü bastan savmaya çalışmalar

adiliğin ve köhnemiş bir kurumdan son manzaralar

mademki türksün systeme göster ürksün
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hesap ac kapida odemeli de yollaysan hesabin olunca 2 tl felan kesiliyor olmayinca 5 tl

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Hocam telefonlar hangi model?

Buraya da yaz ilanı belki alan çıkar.

( Belki ben de alırım :P )

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
Toplam Hit: 1603 Toplam Mesaj: 15