PTT Kargo'da Merak Ettiklerim.
-
manfolder bunu yazdı
PTT kargoda bir şeyler oluyor.telofonlara dahi bakmıyorlar.
aynen öyle a.ko*umun lavukları taşeron personel alıyorlar.altı ayda bir taseron firmalarla anlaşıp persnelide yeni firmaya kaydırıyorlar
eee sözleşme yenilenince girdi çıktı yapılmış olunuyor.işte ptt kargodaki olayın aslı budur.
izmir va manisa şube personeli işten çıkarıldı dava açtılar kazandılar ve işe geri alındılar
fakat istanbul personeli intternetteki haberlere göre bayadır maas alamıyorlarmış ve çalışmıyorlarmış
benim fikrime göre işten çıkarıldılar mevzu aynı kapıya çıkıyor netice nedir hizmet yok bizi ilgilendiren tarafı bu
a.ko*umun devleti bu gibi olaylara neden ses çıkarmıyor.benim kargom 1 hftadır rehin.ptt gibi firmanında a.q
hersene başı böyle olaylar yaşanıyor.devlet neden yurtdışı girişler için farklı yöntemler uygulamıyorda millet bu köhnemiş kurum yüzünden
magdur oluyor
ben elimden geldiğince her yere şikayet ediyorum.sezsiz kalmayın kalmayalım.
-
günlerdir arıyorum ya uzunca süre açmıyorlar yada baska bahaneler uyduruyorlar kargonuzu göremiyoruz
yanlış yere gönderilmiş,benim önumde pc yok bakabileyim,su numara size yardımc olur gibi bir sürü bastan savmaya çalışmalar
adiliğin ve köhnemiş bir kurumdan son manzaralar
-
hesap ac kapida odemeli de yollaysan hesabin olunca 2 tl felan kesiliyor olmayinca 5 tl
-
Hocam telefonlar hangi model?
Buraya da yaz ilanı belki alan çıkar.
( Belki ben de alırım :P )