Pul Koleksiyonu
-
elimde 100 yıllık ve Cumhuriyet donemine ait bircok eski pul bulunmakta bunların yanında eski yabancı pullar ve Atatürk pullarıda dahil olmak üzere bu pulları satmak istiyorum nereye satabilirim bilgisi olan bir arkadasım yada ilgilenen birisi bilgi verebilirmi acaba?
Bazı pullarımın resimleri en bastaki pul Ahmet Muhtar Paşa 1839-1918 tarihi aralıgına ait.
-
resim koy bakalım, yada gir gittigidiyora bak bulursun illa.
-
-
gittigidiyora koymam icin ne kadar ettiklerini bilmem lazım daha cok istanbul cevresinde pul alan bilinen yerler varmı acaba yada deger bicen resimlerini cekkip koymaya calısırım
-
pul koleksiyonunu gösterdin gösterdin artık gerek kalmadı mı yani=)
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------
pul koleksiyonunu gösterdin gösterdin artık gerek kalmadı mı yani=)
-----------------------------(: olede denilebiliir (:
-
hocam çoğunu üzerinde damga var bildiğim kadarıyla damgalılar pek para etmiyor ama genede pul satıcılarına danışsan iyi edersin.
-
uzmanı değilim ama resimdekilerin para edeceğini sanmıyorum. ille de bilene göstericem dersen karaköyden taksime çıkarken birkaç tane koleksiyoncu vardı onlara gösterebilirsin, ama dediğim gibi para etmez büyük ihtimalle.
-
hocam ne kadara satıyorsun acaba ?
meraklısı var çevremde.
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ne kadara satıyorsun acaba ?
meraklısı var çevremde.
-----------------------------teklife acigim (:
-
Hocam bi soru sorayım önce. Bunlara el değme durumu olmuş mu son 10 yıl içinde falan? Eğer öyleyse değerleri düşüyor. Bizde de çok eski koleksiyon vardı ama bizimkiler sürekli olarak pulları eline alıp (eldivensiz vb koruma olmadan) incelediği için para falan etmez dendi antikacıya götürünce. Hala bakıp bakıp hüzünleniyorum yoksa değeri bayağı sağlam olanlar varmış çünkü içinde :s