Pul Koleksiyonu
-
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam bi soru sorayım önce. Bunlara el değme durumu olmuş mu son 10 yıl içinde falan? Eğer öyleyse değerleri düşüyor. Bizde de çok eski koleksiyon vardı ama bizimkiler sürekli olarak pulları eline alıp (eldivensiz vb koruma olmadan) incelediği için para falan etmez dendi antikacıya götürünce. Hala bakıp bakıp hüzünleniyorum yoksa değeri bayağı sağlam olanlar varmış çünkü içinde :s
-----------------------------bu konuda bilgim yoktu ama yıpranmıs olabilirler saten para etseler sasardım ..
-
bende de atatürk imzalı askeri belge var dedemin dedesindne kalma. hem de fotoğraflı arkadaşlar. kumandan mış dedemin dedesi bilgiin paşalar gibi giyinmiş minicik bir vesikalık var belgede.
kaça gider :D
kağıt durumu iyi yazılar arapça
-
hocam bence satmayı falan boşver odana koy kız arkadaşlarınla zaman zaman incelersiniz
-
myblackworldweb bunu yazdı:
bende de atatürk imzalı askeri belge var dedemin dedesindne kalma. hem de fotoğraflı arkadaşlar. kumandan mış dedemin dedesi bilgiin paşalar gibi giyinmiş minicik bir vesikalık var belgede.
-----------------------------ATATÜRK el yazısı imzalı dedenin dedesinin vesikalığı var onu mu satıcan?????
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------eğer hakikaten orjinalse satmamanı tavsiye ederim, manevi açıdan, hem dede yadigarı hem Atatürk'ten bi belgeye sahip olmak ayrıcalıktır. bunu satmayı bile düşünme bence. ne olduğunu filan merak ediyosan bi uzmana göster ederini öğren. yinede satıcam filan dersen, ve orjinalse talip olabilirim duruma göre.
bilgilendirme açısından aşağıda verdiğim linteki resmi incelersen Atatürk'ün imza ve mühür örneklerini görebilirsin.
http://www.resimle.net/data/media/6/ataturk-imza-muhur.JPG
-
Eğer istanbulda yaşıyorsan üşenme antik a.ş ye git bedava expertiz hizmeti yapıp ederini söylüyorlar istersen satışada koyuyorlar...
-
bumu kolleksiyon hahahahah:)
sen benim kolekksiyonu görsen demek :)
-
kaç kişide işe yaradı ?
-
bende de var farklı ülkelerin vs.
-
daha hic bi kızı pul koleksiyonumu gosterimmi diye eve atmadım gazoz kapahı ve tasolarımı gosteririm genelde (: