Pul Ve Eski Paralar Hakkında Bilgisi Olanlar..
-
Elimde 25 yıllık pul ve 25-30 yıllıkı eski paralar var bunlar para eder mi yada kaç yıl sonra eder?anlayan varsa resim fln da verebilirim?Bilgisi olanlar yazarsa çok makbule geçer...
-
1-2 gün içerisinde bu konuya cevap gelir.
-
tahmınen elınde kuruslar falan vardır 5 kurus 10 kurus yada lira lar senın zamanında etmez ama belki torunun bir seyler yapar pullarda ole ben 25-30 yıllık pulları bir zarf dolusu yaklasık 100-150 civarı suankı parayla 1,5 ytl ye mı ne almıstım artık sen dusun
-
bende 1902 yılının avusturya macaristan parası var bi tarafı avurturya diğer tarafı macaristanla ilgili bi kaç tanede osmanlı lirası var bi araştırmak lazım değerini...
-
bende de var 4-5 tane tuğralı osmanlı parası dedemden kalma hiç parasal yönünü düşünmemiştim :D ewt artık düşünüyorum :D
-
tarihlerine bakinca elindeki pullar ve paralar ne yazik ki pek para etmez.ama yinede emin olmak istiyorsan fotograflarini ekle tam olarak ne degerde olduklari hakkinda sana bilgi vereyim
-
Puldan da paradanda anlarim ama ne yazikki cok uzaklardayim bende 1900 oncesi ve sonrasi cok pul var para ediyor ama satmadim sana yazacagim www adresinden bilgi alabilirsin yanliz biraz agir calisiyorlar resimle filan olmaz vaktin varsa direk gotur baksinlar.. yoksa ilgilenmezler..
-
naka bende de var lan 2 küçük kutu para eski para hepsi :D
-
gittigidiyor a bi bak hoca ortalalma bişe çıkarırısn değer olarak
-
beyazıt meydanında sahaflara ara giriş war!..oranın önünde bu işle ilgilenen coktu önceden şimdi tek tük war gidince bulursun!..onlar seni bulur zaten!..çarsının içinde de war 1-2 yer!..eskisi gibi önem wermiyorlar artık bu işlere..ama meraklısı ve fanatiği çok pul ve eski paraların!..orası bu işin piyasası bi git sor istersen..
-
aboow bayılırım eski paraya helede eskinin eskisiyse :D beyler fotolarını çekin bende olmayan paralara makul fiyatlarla anlaşırız kağıt paralara ayrıca ilgim wardır beyler ilgilenenlerin dikkatine pullarla ilgilenmiyom
Toplam Hit: 4431 Toplam Mesaj: 24