folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pul Ve Eski Paralar Hakkında Bilgisi Olanlar..

Pul Ve Eski Paralar Hakkında Bilgisi Olanlar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Elimde 25 yıllık pul ve 25-30 yıllıkı eski paralar var bunlar para eder mi yada kaç yıl sonra eder?anlayan varsa resim fln da verebilirim?Bilgisi olanlar yazarsa çok makbule geçer...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

1-2 gün içerisinde bu konuya cevap gelir.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    tahmınen elınde kuruslar falan vardır 5 kurus 10 kurus yada lira lar senın zamanında etmez ama belki torunun bir seyler yapar pullarda ole ben 25-30 yıllık pulları  bir zarf dolusu yaklasık 100-150 civarı suankı parayla 1,5 ytl ye mı ne almıstım artık sen dusun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

bende 1902 yılının avusturya macaristan parası var bi tarafı avurturya diğer tarafı macaristanla ilgili bi kaç tanede osmanlı lirası var bi araştırmak lazım değerini...

l enfer c est les autres Sartre ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    bende de var  4-5 tane tuğralı osmanlı parası dedemden kalma hiç parasal yönünü düşünmemiştim :D ewt artık düşünüyorum :D

!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    tarihlerine bakinca elindeki pullar ve paralar ne yazik ki pek para etmez.ama yinede emin olmak istiyorsan fotograflarini ekle tam olarak ne degerde olduklari hakkinda sana bilgi vereyim

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Puldan da paradanda anlarim ama ne yazikki cok uzaklardayim bende 1900 oncesi ve sonrasi cok pul var para ediyor ama satmadim sana yazacagim www adresinden bilgi alabilirsin yanliz biraz agir calisiyorlar resimle filan olmaz vaktin varsa direk gotur baksinlar.. yoksa ilgilenmezler..

http://www.efilateli.com/dernek.tr.php

Chicagoan TRTC34
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    naka bende de var lan 2 küçük kutu para eski para hepsi :D

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gittigidiyor a bi bak hoca ortalalma bişe çıkarırısn değer olarak

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    beyazıt meydanında sahaflara ara giriş war!..oranın önünde bu işle ilgilenen coktu önceden şimdi tek tük war gidince bulursun!..onlar seni bulur zaten!..çarsının içinde de war 1-2 yer!..eskisi gibi önem wermiyorlar artık bu işlere..ama meraklısı ve fanatiği çok pul ve eski paraların!..orası bu işin piyasası bi git sor istersen..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    aboow bayılırım eski paraya helede eskinin eskisiyse :D beyler fotolarını çekin bende olmayan paralara makul fiyatlarla anlaşırız kağıt paralara ayrıca ilgim wardır beyler ilgilenenlerin dikkatine pullarla ilgilenmiyom

tahribat.com a can feda
Toplam Hit: 4431 Toplam Mesaj: 24