Python Öğrenmek,Öğretmek İsteyenler İçeri,Ekip Kuruyoruz
-
ögrenci den çizikkk
-
ÇİZİKK
-
emre_644 bunu yazdı:
-----------------------------
Öğrenci'den çizikkk
----------------------------- -
arkadaşlar ögrenci çizigi beklemeyin . Sitede pdf dökümanı bide sitesinden programı indirin anlatım çok basit.
istediginiz şekilde devam edin. Döküman hazırlanırsa siz yine buradanda takip edebilirsiniz. Eger pdf dökümandan çalışan varsa ben
en son input , raw_inputtayım geride kafama takılan bi kaç yer var tekrar ediyorum.
Az çalışın bakalım.:D
şimdi yazınızla ilgili program yazıcam kimse ben şu tarihte dogdum kaç yaşındayım acaba demiyecek :D hemen yazacagım program iimdadına yetişecek :D
hayaldi yaptım :D
Haydi geçlik az aksiyon görelim :D
-
A_REX bunu yazdı:
arkadaşlar ögrenci çizigi beklemeyin . Sitede pdf dökümanı bide sitesinden programı indirin anlatım çok basit.
istediginiz şekilde devam edin. Döküman hazırlanırsa siz yine buradanda takip edebilirsiniz. Eger pdf dökümandan çalışan varsa ben
en son input , raw_inputtayım geride kafama takılan bi kaç yer var tekrar ediyorum.
Az çalışın bakalım.:D
şimdi yazınızla ilgili program yazıcam kimse ben şu tarihte dogdum kaç yaşındayım acaba demiyecek :D hemen yazacagım program iimdadına yetişecek :D
hayaldi yaptım :D
Haydi geçlik az aksiyon görelim :D
-----------------------------lan sanki muhteşem bişey yapmışsın gibi konuştun :D
-
#!/usr/bin/env python
# -*- coding:utf-8 -*-
from __future__ import division
dogum = int ( raw_input(" Dogum yılınızı giriniz: " ))
yas = 2011 - dogum
if dogum < 1900 :
print " adamım aleti bozucaksın düzgün bi tarih gir :D "
elif dogum <= 1950 :
print " yok ebesinin hörekesi",yas,"yaşındasın dostum :))"
elif dogum >= 1990 :
print " Ana yaşa bak çocuk daha :D ",yas,"yaşındasın yegenim :)"
else:
print yas, "yaşındasın hocam.."
programcıgı :D yazdımda ( program demeye utanıyorum :D ) hocam bu program tek sıkımlık oldu yaw :D döngülere daha gelemedim :D dün geceden buyana ancak burayakadar gelebildim :D bide zaman olayını çözemedim :D 2011 den çıkardım :D neyse ilerde bakar bakar gülerim :D
-
çizik atayım bende :P www.istihza.com daki dökümanlardan bakarak öğrenmeye başladım bende güzel bir dilmiş aşık oldum :P
-
Masaüstünde çalışacak program yazabilirmiyiz?
-
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------yazabilirsin asıl olayı o zaten.
-
sokoban bunu yazdı:
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------yazabilirsin asıl olayı o zaten.
-----------------------------Hocam Yazarız yazmasınada Sanırım Bu istihza mıydı ne ordaki pdflerde bunları göstermiorlar anlatmıorlar Tam bitirmedim pdfleri ama Bize Bu dilin nesnel kısmını öğretecek Dökümanlar lazım . :)