Python Vs Java

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı

Arkadaslar gecen hafta Turkiye'de iken hem Java hemde Python kitaplari aldim.

Sene sonuna kadar; Python, Java VC++ dillerinden ikisini ogrenmem lazim. Aklimda suan Python ve Java var. Onumuzdeki aylarda Andorid kursuna gidecem. Sizce hangisinden baslayayim?

Suana kadar cok iyi duzeyde php biliyorum, cok iyi sayilmasada vb6.0 ve vakti zamaninda perl ve asp biliyordum(cooooook uzun suredir kullanmadigim icin unuttum neredeyse)

Hangisinden baslayayim ? cidden Python ve Java arasinda kararsiz kaldim.

python+php, puro ve viski tadındadır. pythonun önü çok açık. ileride piyasanın tamamına hakim olabilecek bir özellikte... kaldı ki kursta temel düzeyde java gösterecekleri kanaatindeyim.

dokunmak sanattır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı

İkiside kötü dillerdir(Java daha da kötü) ikisine de bulaşma.

-Assembly (ARM için)
    -Objective-C

Bu ikisini öğren eğer illa Android e yazmak istiyorsan o zaman java öğren ancak android e bence bulaşma Dalvik yüzünden performans çok yüksek derecede düşüyor.

assembly?

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Abi yok, ben kisilik olarak daha cok gorsel dilleri seviyorum.

Mesela VB6.0 cok hosuma gitmisti, istedigim gibi form yapiyordum, dugme ekliyordum.

Assembler gibi 1 ve 0 dan ibaret seylerle ugrasmak istemiyorum.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 7262 Toplam Mesaj: 44