Qambler Cs V1.5 Movie
-
niye salak bot attın lan ^^
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
yani yokmu böyle bişey ????
-----------------------------saol ın türklere ne kadar hakaret edildiği biliniyor türk düşmanılıar zaten sevmem o pXc leri dinlenmemesi gerekir ama bazıları dinliyor işte video yu belki onlar yapmadı ama çok hakaretleri var türklere tabi tüm türkler karşı çıkarken bazıları dinlemeye devam ediyor keyfi bilir
-
müzigi yapan grup hakkında tarı$ma olmasada ? video hakkında yorum olsa daha cok sevinirim sanırım.
-
tarti$tiginiz konuya bakin :|
qamblerin moviede vurdugu adamlardan biri arabesk dinliyomu$, biride topalmi$ :| bu konuda ne dusunuyorsunuz? :| -
egalix bunu yazdı:
tarti$tiginiz konuya bakin :|
qamblerin moviede vurdugu adamlardan biri arabesk dinliyomu$, biride topalmi$ :| bu konuda ne dusunuyorsunuz? :|
-----------------------------bıcakladıgımda KOR du zaten :D
-
Hmm bu yaz bi aralar fena sarmıştım hele ev boşken kulaklıklarda iyiyse mubarek sonar gibi oluyo insan...
ama Cod illetine kapıldım geçen arkadaşlarla makarasına oynadık baya körelmişim...
Video gayet güzel 2 saatte yapılması ayrı güzel Awp videoda isterük. -
suKo bunu yazdı:
-----------------------------Hmm bu yaz bi aralar fena sarmıştım hele ev boşken kulaklıklarda iyiyse mubarek sonar gibi oluyo insan...
ama Cod illetine kapıldım geçen arkadaşlarla makarasına oynadık baya körelmişim...
Video gayet güzel 2 saatte yapılması ayrı güzel Awp videoda isterük.
-----------------------------büyükada dan sonra
1 gün boyunca full ZOOMSHOT ( durbunsuz ) demolar cekicem :)
edit : 31. msj ı atmısım ne müslüman adamım xO
-
Zaten muzik hakkinda tartisma acmadik.Sen kim oluyosunda yazdigim bi cumle icin bana gerikafali diyebiliyosun.Muzigi severim yada sevmem o benim sorunum zatende sana video guzel muzik iyi diil dedim.Grup hakkinda yorummu yaptik.Sen sev kimi istersen ama benim hosuma gitmiyor.Hatta rahatsiz oluyorum.Haddini bileceksin
-
st_anger_turk bunu yazdı:
-----------------------------Zaten muzik hakkinda tartisma acmadik.Sen kim oluyosunda yazdigim bi cumle icin bana gerikafali diyebiliyosun.Muzigi severim yada sevmem o benim sorunum zatende sana video guzel muzik iyi diil dedim.Grup hakkinda yorummu yaptik.Sen sev kimi istersen ama benim hosuma gitmiyor.Hatta rahatsiz oluyorum.Haddini bileceksin
sana gerizekali diyen yok ki...
Bu arada kalin yazinca ne oluyor merak ettim, iyi bi etki birakiyosa biz de yazalim? -
egalix bunu yazdı:
st_anger_turk bunu yazdı:
-----------------------------Zaten muzik hakkinda tartisma acmadik.Sen kim oluyosunda yazdigim bi cumle icin bana gerikafali diyebiliyosun.Muzigi severim yada sevmem o benim sorunum zatende sana video guzel muzik iyi diil dedim.Grup hakkinda yorummu yaptik.Sen sev kimi istersen ama benim hosuma gitmiyor.Hatta rahatsiz oluyorum.Haddini bileceksin
sana gerizekali diyen yok ki...
Bu arada kalin yazinca ne oluyor merak ettim, iyi bi etki birakiyosa biz de yazalim?
-----------------------------aynen sana gerizekalı demedim :)
nerenden anladın acaba ?
yada yaran falan mı var gocunuyosun hocam ?
bu kadar koycanı bilseydim demezdim :)