R10 Alternatifi Yeni Site Açıldı (Labidu Tarafından)
-
sLeymN bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Labudi'yi ne çok severmişsiniz r10 üyeleri diyemeden edemem ben :)
Üye olalım lazım olur.
aynı mantıkla bende üye oldum :F
-
Noneyim bunu yazdıNe adam akilli bi tema, ne bannerleri hazir, anasayfadaki duyuru icler acisi, vbullettinin turkce cevirisi zaten fail...
Yetkileriniz Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts BB code is Açık Smileler Açık [IMG] Kodları Açık HTML-KodlarıKapalı Forum Rulesherkes bildiği konuda yorum yapmalı.
-
üye oldum kapattım sitenin adını unuttum :/ o derece güzel
-
livane bunu yazdı
üye oldum kapattım sitenin adını unuttum :/ o derece güzel
Şimdi küçümsüyoruz ama ileride nolacağını kimse bilemez. Belki r10'dan daha çok dolandırıcı olur belki de daha az. Ama dolandırıcı olacağı kesin de. neyse susuyum.
-
Alalım bakalım.
-
dandik bir domainmiş hiç bi boka yarayacağını sanmıyorum ya hadi neyse
-
Merhaba ArkadaşlarYıllarda r10.net e emek verdik.r10'un bu noktaya gelmesi için elimizden geleni yaptık.
Ancak bir süre sonra para tatlı geldi.Onlar paranın ve düzenin esiri oldu.
Saçma sapan insanlara yetkiler verildi,yıllarca birtakım insanların sözleriyle hareket ettiler.
Bize saygı duyulmadı.Hiçbirzaman...
Radmin foruma doğru düzgün girmeyen bir insandı.Girdiğindede forumun altını üstüne getiriyordu.Emin olun bugüne kadar r10 u 50 kez bataktan kurtarmıştırız..Sonuç ? Kocaman 1 sıfır..
Kısaca özetlemek gerekirse,
Bugün Belki Bir Logomuz dahi yok..
Ancak en azından onurumuz ,şerefimiz var..
Kimseye yalakalık yapacak değiliz..
Kimsenin kuklası ve esiri olacak değiliz..
Oyun yeni başlıyor....
Hoşgeldiniz..Labidu
-
HoLyCat bunu yazdı
bol bol ACOUNT alin ileride satarsiniz :)
6 tane aldım 1 tanesi benim geriye 5 tane kaldı 10 dolardan satarsam 5 6 yıl sonrası için iyi yatırım :)
-
Mail onayı istemiyor birisi bot yazsın otomatik 1k üyelik alalım satarız ileride :D
-
bu site çok uzun yıllar öncesinin projesi. domain daha öncedende aktifti ama kaç yıl önce. sonra kapanmıştı.
demek labidununmuş.
r10 ile rekabet kolay değil ama küsen çok kişi var. onları çekse bile iyi iş çıkarır.