R10 Alternatifi Yeni Site Açıldı (Labidu Tarafından)
-
domain bölümüne koyuyorum elimdekileri. (konu açarken ara sıra hata veriyor)
-
Konular: 244, Mesajlar: 862, Üyeler: 498, Aktif Üyeler: 498
-
La o değilde ben şu http://wmaraci.com sitesini sevdim. Kullanım olarak çok güzel. Ama çok aktif bir site değil.
-
pcdoktor636 bunu yazdınevorapat bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
bol bol ACOUNT alin ileride satarsiniz :)
6 tane aldım 1 tanesi benim geriye 5 tane kaldı 10 dolardan satarsam 5 6 yıl sonrası için iyi yatırım :)
geleceğe dair hiçmi umudun yok hocam :D 6 yıl sonra belki 50 dolar kazanırım diye düşünüyorsun :D
Hocam hiç yoktan diye bir kelime duydunmu ;D netten up al sat iyi para kazandık ama artık ugraşmıyorum 6 yıl sonra 50 dolar iyi gelir havadan :D
-
tbt'yi ilgilendirmeyen konu.
Fatih tarafından 08/Ağu/12 20:10 tarihinde düzenlenmiştir -
sikerim adaletini ya adamlara bak biz yeni site açsak 1 yıldan aşşağı bişe bekleme labidu açar 2. gün 300 kişi online
-
Programmer bunu yazdı
sikerim adaletini ya adamlara bak biz yeni site açsak 1 yıldan aşşağı bişe bekleme labidu açar 2. gün 300 kişi online
labiduyla kendini kıyasladın ya höh amk
bu arada r10 saldırı altında
-
FOXXLY bunu yazdıProgrammer bunu yazdı
:D Bunların birbirine savaş açacağını bildiğim için kendimi garantiye alıp yaptığım işi siteleştirip resmi hala getirdim :D
-
adam adamlar labidu felan fişman bunlar yazılım sektörü hakkında bilgi sahibi mi yada herhangi bir alanda uzman kişiler mi ne bu böyle anlamadım hala bi r10 bi bu site ?
-
FOXXLY bunu yazdıProgrammer bunu yazdı
hayırdır hocam Labidu peygamber mi ya da sadrazamın sol daşşağıııı.. Göt kadar boyuyla 40 yaşında adamlar emrinde mod olmuş o nereye millet oraya helal lan yakında dinini kuracak eleman :D