R10.Gen.Tr Domaini Satılıktır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    tbtmad bunu yazdı:
    -----------------------------

r10.net varken napıcak bu domain:)

Bu domain sadece kişisel sitelere kurulur oda prestij meselesi..

Yani bence arkadaşın 100$ lık teklifini bir daha bulacagını sanmıyorum ama gir r10 a radmine ulaş derim;) O topluyodur bunları. 

zaten ilk ona pm attım ve sadece burada konu açtım.. :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    paran olcak alacan bütün domainleri satacan aq:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

hee laf gelmişken bende

fulloyunindir.org  u satıyorum:D fulloyunindirde ilk sıraya çıkınca hit 1.5k falan oluyo:D 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    TR_ip bunu yazdı:

Kişisel ihtiyaçlara ve kişilerin görüşlerine bağlı olarak hersey değişir sonuçta ... Yani ima etmeye çalistiğin gibi r10.net diye bir site var bunun adı altindan hit kazanilmaz ama öle sanan birisi alabilir gibi bi düşünce söz konusu olamaz çünkü saçma bi düşünce olcak bu :) Çocuk zorla domain satmiyor isteyen alsin elimde böyle bişi var dio :) Kötülemeye çalisma veyaada alacak kişiye bu iş yapmaz gibi sosyal mesaj vermek de saçma gibi :) Domain e gelince.. 3 karakterli bi domain hoş gerçekten... hiti olan bi siteninde farkli uzantilisi olmasi bence büyük bir artı.. umarim istenildiği gibi gider satış...

senın sorunun ne senle alakası olan bir durum değil bu. 

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek
    Realist bunu yazdı:
    TR_ip bunu yazdı:

Kişisel ihtiyaçlara ve kişilerin görüşlerine bağlı olarak hersey değişir sonuçta ... Yani ima etmeye çalistiğin gibi r10.net diye bir site var bunun adı altindan hit kazanilmaz ama öle sanan birisi alabilir gibi bi düşünce söz konusu olamaz çünkü saçma bi düşünce olcak bu :) Çocuk zorla domain satmiyor isteyen alsin elimde böyle bişi var dio :) Kötülemeye çalisma veyaada alacak kişiye bu iş yapmaz gibi sosyal mesaj vermek de saçma gibi :) Domain e gelince.. 3 karakterli bi domain hoş gerçekten... hiti olan bi siteninde farkli uzantilisi olmasi bence büyük bir artı.. umarim istenildiği gibi gider satış...

:) O şekilde yorum yaptığın  kişi Akrabam olyor ayrıca çok değer verdiğim birisi oluyor :) Sanırım ne alakam olduğu bu sekidlede belli olmus oluyor  :) :) Domain konusunda .. Domain de ortak görüşümüzdü :).. Yani ilk bana sordu almadan önce :) sonra böle bi karar verdi ve aldi :) ... Varmı başka Sorun ? :) ;)

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    TR_ip bunu yazdı:

:) O şekilde yorum yaptığın kişi Akrabam olyor ayrıca çok değer verdiğim birisi oluyor :) Sanırım ne alakam olduğu bu sekidlede belli olmus oluyor :) :) Domain konusunda .. Domain de ortak görüşümüzdü :).. Yani ilk bana sordu almadan önce :) sonra böle bi karar verdi ve aldi :) ... Varmı başka Sorun ? :) ;)

şakamısın sen ya:)

senle polemik yapmıcam birader.gerek yok  

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    TR_ip bunu yazdı:
    Realist bunu yazdı:
    TR_ip bunu yazdı:

:) O şekilde yorum yaptığın  kişi Akrabam olyor ayrıca çok değer verdiğim birisi oluyor :) Sanırım ne alakam olduğu bu sekidlede belli olmus oluyor  :) :) Domain konusunda .. Domain de ortak görüşümüzdü :).. Yani ilk bana sordu almadan önce :) sonra böle bi karar verdi ve aldi :) ... Varmı başka Sorun ? :) ;)

adam zorla satmıyor isteyen alır isteyen almaz

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR_ip
    TR_ip's avatar
    Erkek
    Realist bunu yazdı:
    TR_ip bunu yazdı:

:) O şekilde yorum yaptığın kişi Akrabam olyor ayrıca çok değer verdiğim birisi oluyor :) Sanırım ne alakam olduğu bu sekidlede belli olmus oluyor :) :) Domain konusunda .. Domain de ortak görüşümüzdü :).. Yani ilk bana sordu almadan önce :) sonra böle bi karar verdi ve aldi :) ... Varmı başka Sorun ? :) ;)

şakamısın sen ya:)

senle polemik yapmıcam birader.gerek yok

Yok hoca :) sakalik bi durum falan yok :) Polemik olayina  bende merakli değilim ama yapmış olduğun yoruma karşılık oke eyw ..

Kontakt : TR_ip@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Neyi Paylaşamıyosunuz Anlamadım ki :|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    satış güncel arkadaşlar :)
Toplam Hit: 4147 Toplam Mesaj: 23