R10.Gen.Tr Domaini Satılıktır.
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Kardeş R10.gen.tr alacakdım bende bi ara, çok aradım kim aldı bulamamıştım.
R10 un sahibi duyduğuma göre, diğer org.net ide topluyormuş. Bu domaini sat bana 100 $ a.
hocam 100$ bu domain için çok az .. ama teklifin için sağol :)
AnaSaYFaDaki '' en pahalı alan adları '' haberinden esinLenerek Milyon $ isticeKSin GaLİba : ) 100$ iyi BenCé : )Mürid İndirimi Yap Sat gitsin. -
Realist bunu yazdı:
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------Kişisel ihtiyaçlara ve kişilerin görüşlerine bağlı olarak hersey değişir sonuçta ... Yani ima etmeye çalistiğin gibi r10.net diye bir site var bunun adı altindan hit kazanilmaz ama öle sanan birisi alabilir gibi bi düşünce söz konusu olamaz çünkü saçma bi düşünce olcak bu :) Çocuk zorla domain satmiyor isteyen alsin elimde böyle bişi var dio :) Kötülemeye çalisma veyaada alacak kişiye bu iş yapmaz gibi sosyal mesaj vermek de saçma gibi :) Domain e gelince.. 3 karakterli bi domain hoş gerçekten... hiti olan bi siteninde farkli uzantilisi olmasi bence büyük bir artı.. umarim istenildiği gibi gider satış...
senın sorunun ne senle alakası olan bir durum değil bu.
Arkadasım Burası Forum ¿ Satılacak birşey sözkonunusu ise herkesin görüşünü ve düşüncesini bildirmesi gayet normal.İşiniz ticaret ise msn de görüşmenizi tavsiye ediyorum.