folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Radar Tespit Cihazı Kullanan Var Mı?

Radar Tespit Cihazı Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

20 liraya getirmiş 180 liraya satıyor amk

cezası büyük bunun

alper senin boşa attığını hiç görmedim hacı 20 tl ye yurtdışı da olsa nerden bulabilirm yada internet 

amk türkiyeye sokabilsem ben sokacam zaten :)

aliexpressde dolu gümrükte yakalanırsan boku yersin yukarda cezası var

o kargo 15 iş günü yazmış sen ondan o da yurt dışyından sipariş geçecek

discover de sınır güvenliği diye bir program var avusturalya sidney havaalından ve postane dağıtım yerlerinden görüntüler falan veriyor o ülkeye bişey sokmak harbi sıkıntı kendin girmende öyle gerçi de. Türkiye de acaba nasıl bu işler çok merak ediyorum. Ama ben havalaının da bagajların yürütüldüğü bankta hiç köpek görmedim mesela bunlardan lazı bu ülkeye :)

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hadi sizi bir tüyo daha vereyim 

yurtdışından yasaklı olabileceğini düşündüğünüz mal sokacaksanız alan kişilerin yorumlarına ve ülkelerine bakın içlerinde türkiye yoksa  sakın girmeyin ilk türk ben olayım diye maceraya atılmayın :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Yahu kullanan var mi demis adam, istedigi cevaptan baska her turlu cevap gelmis :))

kullanan adam kullanıyorum der mi sence.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Yahu kullanan var mi demis adam, istedigi cevaptan baska her turlu cevap gelmis :))

Burada der. 

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek

Dealextremeden Radar Detector diye taratıp da bak. Türkiye çok pahalı 20$dolarlık malzemeye 150-200 çekiyorlar. Hummer tipi var bende. 57 dolarmı neydi 20 dolara getirttim aliexpressten pazarlık yapıp. Şehir içi modda açma kafanı zikiyo. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Burada der. 

buradan 3 arkadaşın polis olduğunu unuttun sen galiba... kime nasıl güvenebilirsin ki :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ne hızlı, ne yavaş, her an dikkat vatandaş.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    noname bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Burada der. 

buradan 3 arkadaşın polis olduğunu unuttun sen galiba... kime nasıl güvenebilirsin ki :)

Abi yazdigin iki satir radar metniyle kimse kimsenin basina is gelmeyecegini biliyor

Deneyelim;

" ben bizzat kullaniyorum yurt disindan getirttim canavar gibi çalisiyor "

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

hocam ben yurtdışında 150-200 dolar civarı bi paraya alıp tr'de denemiştim. trafik ışıklarına kadar söylüyordu. (mobese vb.. alayı)

bu cihazları mecbur ön camı görecek bi noktaya koymalısın. yok teyibin oraya sokacam, küllüğün içinde saklıcam gibi bir şey yok. önün de ki zımbırtı camdan bakmazsa bi halt görmez.

cezasını duyunca satmıştım. geçenlerde kullanan adam bulabilirse 3 tane daha alsın demiş. burada bulursam 6 ay sonra 10-20 tane daha getirmeyi düşünüyorum. sırf eş-dost alsa tükeniyor zaten.

edit: bir de eğer alacaksan aklında bulunsun. üstte ki videoda ki gibi sürekli ötenleri kafayı fena sikiyo, kullanamazsın. sürekli yolculuk yapan biriysen iyi bir şey al.

attackatak tarafından 24/Eyl/13 14:31 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4579 Toplam Mesaj: 31