Radore Hosting Kullanan Bilen ?
-
Devilcode bunu yazdı
hoca radore ddos yönünden iyi tercih diyorsan natrodan yana kullan ama sıkıntı çekebilirsin. Radore 2008 yılında serverini bypass etmiştim :D sorf.org felan bunlar ddos konusunda çok daşaklı bir adım atmışlardı ama güvenlik yönünden fasa fiso hikayeler notepad içinde açılmış ddos engelleyici kodlar kullanırlar. Güvenlik 0 en iyisi goddady :)
godaddy kullandın mı? orada da başlangıç aşamasında sorunlar oluyor.
-
hoca goaddy kullandım ingilizce bilmeniz lazım yada bir yakın arkadaşınız yanınızda olsa sıkıntınızı iletebilirse olmaz.Ticketlarda sıkıntıları anlatabilirseniz çözüyorlar memnuniyet %85 diyebilirim bu konuda tek geçerim orayı
-
Devilcode bunu yazdı
hoca goaddy kullandım ingilizce bilmeniz lazım yada bir yakın arkadaşınız yanınızda olsa sıkıntınızı iletebilirse olmaz.Ticketlarda sıkıntıları anlatabilirseniz çözüyorlar memnuniyet %85 diyebilirim bu konuda tek geçerim orayı
ingilizce bilmemekle ilgili değil, "pageok" hatası vs. veriyor. hostunuz hazır değil diyorlar falan, canlı destek veren yok. ticketlara gelen cevapların süresi belli , amerikayı aramazsanız adam gibi bilgi alamazsın. tak tak otomatik iş yapacak hosting çok az dünyada. halden anlayan tipte insanlarla çalışmak lazım (kurumsal çerçevede olanlarla.)
tabi ki godaddy çok büyük firma, ama tavsiye eder misin desen etmem. hostgator'u da.
-
RootB bunu yazdıDevilcode bunu yazdı
ingilizce bilmemekle ilgili değil, "pageok" hatası vs. veriyor. hostunuz hazır değil diyorlar falan, canlı destek veren yok. ticketlara gelen cevapların süresi belli , amerikayı aramazsanız adam gibi bilgi alamazsın. tak tak otomatik iş yapacak hosting çok az dünyada. halden anlayan tipte insanlarla çalışmak lazım (kurumsal çerçevede olanlarla.)
tabi ki godaddy çok büyük firma, ama tavsiye eder misin desen etmem. hostgator'u da.
Türkiyede mevcut firmaları sayayım sana
DDOS : Radore ve İmajhost
Security : Goddady ki
-
sabrınız yoksa goddaddy'den uzak durum bir ticket'e 15-20 saatte cevap veriyor. canlı yardımı da yok.
-
Devilcode bunu yazdıRootB bunu yazdıDevilcode bunu yazdı
Türkiyede mevcut firmaları sayayım sana
DDOS : Radore ve İmajhost
Security : Goddady ki cw bile kullanıyordu korkudan :D
Halden anlıyan tek tip insanlarda ircd host satanlar 7/24 online msn destek ticket derdi yok arıyon hemen hallediyor ama güvenlik fıs. DDos desen zaten el ayak bağlanıyor bilmediği lafları etmeler falan filan. Ni.net.tr önerebileceğim Tr'de en iyi firma
ni yani netinternet. doğru , en büyük firma bence onlar türkiyede. iyi işler yapıyorlar , dünyaya açılma adına yaptıkları çalışmalar var.
-
basamakları teker teker çıkmak varken bir seferde çıkmak zıçmak demektir.Hızlı koşan atın misali Netinterneti bu yüzden türkiye'de en iyi firma olarak biliyorum.
-
DrKill bunu yazdı
Ben türk firmalarını önermiyorum. Fiyatlarda hizmetleride sikik oluyor. Dreamhost, hostgator gibi firmaları kullanmanı öneririm.
-
kurumsal ise dgn.net.tr den al baya tuzlu ama kafan rahat olur
-
Ben birden fazla sunucusu olan biri olarak soyluyorum netinternet.com.tr uzerinden al sitelerini ac parasini odedigin surece unut gitsin profesyonellik neymis onlarda ogrendim orada yazilan butun firmalarlada calistim