Radore Hosting Kullanan Bilen ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı

hoca radore ddos yönünden iyi tercih diyorsan natrodan yana kullan ama sıkıntı çekebilirsin. Radore 2008 yılında serverini bypass etmiştim :D sorf.org felan bunlar ddos konusunda çok daşaklı bir adım atmışlardı ama güvenlik yönünden fasa fiso hikayeler notepad içinde açılmış ddos engelleyici kodlar kullanırlar. Güvenlik 0 en iyisi goddady :)

godaddy kullandın mı? orada da başlangıç aşamasında sorunlar oluyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

hoca goaddy kullandım ingilizce bilmeniz lazım yada  bir yakın arkadaşınız yanınızda olsa sıkıntınızı iletebilirse olmaz.Ticketlarda sıkıntıları anlatabilirseniz çözüyorlar memnuniyet %85 diyebilirim bu konuda tek geçerim orayı

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı

hoca goaddy kullandım ingilizce bilmeniz lazım yada  bir yakın arkadaşınız yanınızda olsa sıkıntınızı iletebilirse olmaz.Ticketlarda sıkıntıları anlatabilirseniz çözüyorlar memnuniyet %85 diyebilirim bu konuda tek geçerim orayı

ingilizce bilmemekle ilgili değil, "pageok" hatası vs. veriyor. hostunuz hazır değil diyorlar falan, canlı destek veren yok. ticketlara gelen cevapların süresi belli , amerikayı aramazsanız adam gibi bilgi alamazsın. tak tak otomatik iş yapacak hosting çok az dünyada. halden anlayan tipte insanlarla çalışmak lazım (kurumsal çerçevede olanlarla.)

tabi ki godaddy çok büyük firma, ama tavsiye eder misin desen etmem. hostgator'u da.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    RootB bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

ingilizce bilmemekle ilgili değil, "pageok" hatası vs. veriyor. hostunuz hazır değil diyorlar falan, canlı destek veren yok. ticketlara gelen cevapların süresi belli , amerikayı aramazsanız adam gibi bilgi alamazsın. tak tak otomatik iş yapacak hosting çok az dünyada. halden anlayan tipte insanlarla çalışmak lazım (kurumsal çerçevede olanlarla.)

tabi ki godaddy çok büyük firma, ama tavsiye eder misin desen etmem. hostgator'u da.

Türkiyede mevcut firmaları sayayım sana

DDOS : Radore ve İmajhost

Security : Goddady ki

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

sabrınız yoksa goddaddy'den uzak durum bir ticket'e 15-20 saatte cevap veriyor. canlı yardımı da yok.

enjoy i'm vaccinated
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    Devilcode bunu yazdı
    RootB bunu yazdı
    Devilcode bunu yazdı

Türkiyede mevcut firmaları sayayım sana

DDOS : Radore ve İmajhost

Security : Goddady ki cw bile kullanıyordu korkudan :D

Halden anlıyan tek tip insanlarda ircd host satanlar 7/24 online msn destek ticket derdi yok arıyon hemen hallediyor ama güvenlik fıs. DDos desen zaten el ayak bağlanıyor bilmediği lafları etmeler falan filan. Ni.net.tr önerebileceğim Tr'de en iyi firma

ni yani netinternet. doğru , en büyük firma bence onlar türkiyede. iyi işler yapıyorlar , dünyaya açılma adına yaptıkları çalışmalar var.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek

basamakları teker teker çıkmak varken bir seferde çıkmak zıçmak demektir.Hızlı koşan atın misali Netinterneti bu yüzden türkiye'de en iyi firma olarak biliyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Ben türk firmalarını önermiyorum. Fiyatlarda hizmetleride sikik oluyor. Dreamhost, hostgator gibi firmaları kullanmanı öneririm.

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

kurumsal ise dgn.net.tr den al baya tuzlu ama kafan rahat olur

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek

Ben birden fazla sunucusu olan biri olarak soyluyorum netinternet.com.tr uzerinden al sitelerini ac parasini odedigin surece unut gitsin profesyonellik neymis onlarda ogrendim orada yazilan butun firmalarlada calistim

Toplam Hit: 4572 Toplam Mesaj: 29