Radyo Denemesi Bir Bakarmısınız.
-
Hocalar Free Olarak Açtım Radyomu Bir Bakarmısınız Ben Aynı Pc Den Dinlemiyorum Kafayı Yicem Yaaaa :)
Sizlerde Ses Kalıtesinde Görüşlerinizi Bana Bildirirseniz Sevinirim.
Ve Sam2 De 64 kbs Olarak Ayarlıydı Yayın Kalıtesi Sizde Ben kaç Ayarlamalıyım.
EDİT: Birde Direk Lınk Nası Olur Yanı Lınkı Vericem İnsanlar Winamp Playlist Den Dinliycek Anladınız Siz Onu
EDİT 2 : http://blackfmkal.listen2myradio.com Adresi Unuttum Kusuruma Bakmayın
-
Millet Illuminati Bir Konu Açıldı Kitlendiniz Ya :)
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar Free Olarak Açtım Radyomu Bir Bakarmısınız Ben Aynı Pc Den Dinlemiyorum Kafayı Yicem Yaaaa :)
-----------------------------hayır adresn yok o yüzden
-
myblackworldweb bunu yazdı:
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------hayır adresn yok o yüzden
-----------------------------Kusuruma Bakma Hocam Biraz Uykuluyum
-
Bi Görüş Bildiricek İnsan Yokmu ?
Ve 1.Edit'te Çözüm
-
medıa player degıl de yandakı player calısıyor ses ıyı, kısıp açılıyor senmı oynuyorsn :D
-
ruhii bunu yazdı:
medıa player degıl de yandakı player calısıyor ses ıyı, kısıp açılıyor senmı oynuyorsn :D
-----------------------------Aynen Hocam Az Önce Mic Denemsi Yaptım DJ_Alpere Nispet Olsun Adama Dedimki Az Zaman Ver Çalışıyorum. Öğrenicem Sam2 Yi Geçiştirdi Öle Geçicem Olummm Seni :D Hocam Bare Aç Sesi Kapat Kullanıcımız 2 Olsun :D
Bide Sen Bilirmisin Bu Radyoyu Direk Link Yapabilirmiyiz 2.Editte Demek İstediğim Gibi
-
hocam sesin az geldi muzıgı az kıs istersen :)) talk on yapmadıysan öyle yap bırde ( çömez değilim ben :P )
-
ruhii bunu yazdı:
hocam sesin az geldi muzıgı az kıs istersen :)) talk on yapmadıysan öyle yap bırde ( çömez değilim ben :P )
-----------------------------:D Bekle Gelıyorum :D
-
canın sağolsun :) çömez de.. sesin kısık hacım açmanı tavsiye ediyorumm :)
-
ruhii bunu yazdı:
canın sağolsun :) çömez de.. sesin kısık hacım açmanı tavsiye ediyorumm :)
-----------------------------Ya Hocam Şimdi Çaktım :) Ben Kullaklık Micinden Konuşuyorum Evdekiler Yatıyor Az da Olsa Kısık Konuşoyrum :D Ama Birazdan Müyük Mici Takıcam Kablosunu Editliyim. SEsını Kısmak Zorunda Kalırsın Ozmnlar İstek Parçan Varsa Alalım :) Maksat Müşteri Arkadaş Çevre Manıta Nişan Evlilik Çocuk :D