Radyo Denemesi Bir Bakarmısınız.
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------
ruhii bunu yazdı:
canın sağolsun :) çömez de.. sesin kısık hacım açmanı tavsiye ediyorumm :)
-----------------------------Ya Hocam Şimdi Çaktım :) Ben Kullaklık Micinden Konuşuyorum Evdekiler Yatıyor Az da Olsa Kısık Konuşoyrum :D Ama Birazdan Müyük Mici Takıcam Kablosunu Editliyim. SEsını Kısmak Zorunda Kalırsın Ozmnlar İstek Parçan Varsa Alalım :) Maksat Müşteri Arkadaş Çevre Manıta Nişan Evlilik Çocuk :D
-----------------------------:))) gündüz rahat yaparsın, DJ_Alper eğitim videoları çekmişti, bi incele derim faydalı ben ondan öğrendim bu radyo işini :)
-
ruhii bunu yazdı:
BlacKShelD bunu yazdı:
ruhii bunu yazdı:
canın sağolsun :) çömez de.. sesin kısık hacım açmanı tavsiye ediyorumm :)
-----------------------------Ya Hocam Şimdi Çaktım :) Ben Kullaklık Micinden Konuşuyorum Evdekiler Yatıyor Az da Olsa Kısık Konuşoyrum :D Ama Birazdan Müyük Mici Takıcam Kablosunu Editliyim. SEsını Kısmak Zorunda Kalırsın Ozmnlar İstek Parçan Varsa Alalım :) Maksat Müşteri Arkadaş Çevre Manıta Nişan Evlilik Çocuk :D
-----------------------------:))) gündüz rahat yaparsın, DJ_Alper eğitim videoları çekmişti, bi incele derim faydalı ben ondan öğrendim bu radyo işini :)
-----------------------------Bak Bakım İyimiydi Sesim :)
-
Hışırtı falan yokdu ama radyo kesilip duruyordu, f5 çekiyodum her defasında. az ayar çek hocam olacak bu iş.. :))
-
ruhii bunu yazdı:
Hışırtı falan yokdu ama radyo kesilip duruyordu, f5 çekiyodum her defasında. az ayar çek hocam olacak bu iş.. :))
-----------------------------Haklısın Hoca '' ADSL DİSCONNET'' Lanet YAzı Durmadan Gelıyordu. 1.9 Mb Net ÇEkiyo Amq Ben Hayatımda Görmedim Bu 1.9'u :)
Oda Net Kopukluğu Yaratıyor Herhalde Hocam.
Birde Eyer İstersen Senle Ortı Olak Ne Bilem Sen Dj Filan Ne Poh İstersen Yap :)
-
hocam orti olurduk da askere gidiyorum :)
-
ruhii bunu yazdı:
-----------------------------Olsun Hocam Ben Arkandan Anons Filan Yaparım Ortım Gidiyo Filan Duygulanma Filan Reytınk :D
Ne Zmn Üstad ?
-
BlacKShelD bunu yazdı:
ruhii bunu yazdı:
-----------------------------Olsun Hocam Ben Arkandan Anons Filan Yaparım Ortım Gidiyo Filan Duygulanma Filan Reytınk :D
Ne Zmn Üstad ?
-----------------------------arkadaş bizim radyoda çalışıyo elemanlarımı çalma :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
BlacKShelD bunu yazdı:
ruhii bunu yazdı:
Ne Zmn Üstad ?
-----------------------------arkadaş bizim radyoda çalışıyo elemanlarımı çalma :D
-----------------------------Hahahahahaha Haberim Yoktu Amq d akfkadkaksdkaskdlia :)
Bişi Olmaz Yaw :D Ha Alper Ha Ben Filan Falan Fıstık Leblebi :D
-
hocam istersen sen bana ip port falan ver bii deneme yapalım, mesajla atarsın bılgılerı :)