Radyo Hosting 1000 Dinleyici Sayısı Sadece 17 TL/AY
-
Dinleyici Sayısı: 1000
Bandwidth: Sınırsız
Bağlantı kalitesi: 56 Kbit/sn
Kontrol Panel: Shout cast
Yayın Yöntemi: Winamp , isteyene özel programda kurulur
1 aylık: 17 TL
- Yedeklemeler Günlük/Haftalık/Aylık olarak yapılmaktadır.
- Yedek almak müşteri sorumluluğundadır. ULUTAŞ Bilişim bu konuda sorumluluk kabul etmemektedir.
- Seçmiş olduğunuz paketi dilediğiniz zaman bir üst veya bir alt pakete anında geçirebilirsiniz.
- Satın alma işlemi gerçekleştiğinde paketiniz gün içinde açılır ve kullanıma başlayabilirsiniz.
- Bünyemizdeki hizmet/ürünlerden satın aldığınız taktirde başka firmalarda bulunan sitelerini biz taşıyoruz.
İletişim Bilgileri;
Cep: 0 535 889 22 62
E-mail: host@ulutasbilisim.com
Msn-Satış-Destek: msn@ulutasbilisim.com
Saygılarımla Uğur ULUTAŞ -
satıs guncel.
-
kardeş fiyatın gerçekten çok iyiymiş. piyasada aynı işi 100 tlye yapıolar valla. bizim radyonun host işini bi hayırsever yülendi sağolsun server dan yapıoz para almıyor. paralı yaptırsam geçerdim.
not: arkadaşı tanımam yalakalığını yapıor derseniz. www.safakradyo.com sitemizde burası bakabilirsiniz alakam yok yani.
-
GEVEZE58 bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş fiyatın gerçekten çok iyiymiş. piyasada aynı işi 100 tlye yapıolar valla. bizim radyonun host işini bi hayırsever yülendi sağolsun server dan yapıoz para almıyor. paralı yaptırsam geçerdim.
not: arkadaşı tanımam yalakalığını yapıor derseniz. www.safakradyo.com sitemizde burası bakabilirsiniz alakam yok yani.
-----------------------------saolasınız evet bızde aynı sekılde fazla para gutmuyoruz ederınden bıraz fazla alsak yeterlı sorunlu bı ıs olmadıgı ıcın.
-
satıs guncel.
-
satıs guncel. fiyat 15 TL olmustur.
isteyene deneme suresi verilecektir.
-

-
yayın yapacaklara benim radyoyu verem hem kendi sitesinde çalsın hem benim sitede
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------yayın yapacaklara benim radyoyu verem hem kendi sitesinde çalsın hem benim sitede
Hah işte budur alper Ben talibim. Arşiv geniş.. -
c0der bunu yazdı:
192 Kbit/sn ve 256 Kbit/sn ne kadar
-----------------------------hoca hangi radyo o bit de yayın yapıyor kendindemisin sen batar o radyo en büyük radyolar
aac + formatında yayın yapıor kalite de düşmüyor
örnek radio mydonose 33kbit ona para mı dayanır X(
-
DJ_Alper bunu yazdı:
yayın yapacaklara benim radyoyu verem hem kendi sitesinde çalsın hem benim sitede
-----------------------------Aslında altyapı felan nasıl oluyo bilmiyorum ama,,, 7-8 tane Sağlam dj bulucan 7-8 tane sitede birden yayınb yapacak site her dj sitesine koycak yani radyoyu herkesin bi yayın saati olucak vb. olmazmı hiç radyoculuk yapmadım bi kaç gün dışında bilmiyorum yani