Radyo Hosting 1000 Dinleyici Sayısı Sadece 17 TL/AY
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
yayın yapacaklara benim radyoyu verem hem kendi sitesinde çalsın hem benim sitede
-----------------------------Aslında altyapı felan nasıl oluyo bilmiyorum ama,,, 7-8 tane Sağlam dj bulucan 7-8 tane sitede birden yayınb yapacak site her dj sitesine koycak yani radyoyu herkesin bi yayın saati olucak vb. olmazmı hiç radyoculuk yapmadım bi kaç gün dışında bilmiyorum yani
-----------------------------yaparsın rahat , biz 2 3 kişi yayın yapmayı düşünüyoruz herkezin bi günü olcak dj olmadı zaman da hazırladımız listeden çalacak
işin kolayına kaçmak istiosn winamptan sen çıktın an bi başkası gircek x)
-
valalaha yayın yapacak varsa verem şifreyi yapsın istediği zaman boşy kaldığı zaman :)
kendi radyosunu gibi kullansın
-
DJ_Alper bunu yazdı:
valalaha yayın yapacak varsa verem şifreyi yapsın istediği zaman boşy kaldığı zaman :)
kendi radyosunu gibi kullansın
-------------------------Lazım olduğunda ulaşırım sana daha krmadım siteleri
-
eskiden remixland diye bi site vardı orda yaparlardı radyo yayınını dj ler. şimdide olabilir. hatta eskiden bizde konuşmuştuk tahribat fm açalım die de ğraşanmı olmadı ney hatırlamıyorum şimdi. ama fikir güzel sitelere eklenir radyo kodları djlerinde saatleri olur çalar herkez kafasına göre ama diğer dj yayını alacağı zaman yayındakini kapatması lazım yoksa diğeri yayına başlayamaz. winamp üzerinden mixer olmadanda yayın yapabilirsiniz mikrofonu açıp kapatabilion falan kolay yani. isteyen olursa anlatırım tabi bu mesajımı da mod lar silmezde başkaları da okuyabilirse.
-
c0der bunu yazdı:
192 Kbit/sn ve 256 Kbit/sn ne kadar
-----------------------------bu sekide bir yayın yapabılmen ıcın dınleyıcının baglantısıda bunu desteklemesı gerekır ben sana bu hızmetı saglarım ama dınleyıcıler 1 mbıt ıle baglanıyorsa radyoyu kesık kesık dınlerler. ımzamdan msn adresımı ekle daha detaylı bılgı verebılırım.