Rahat Ayakabı Önerisi Olan
-
arkadaşlar ayakabı alıcam zor seçiyorum .
siyah giyinen biriyim. siyah kot aktına vs giyilebilecek rahat spor ayakabı önerisi alabilirim. airmax kullanmıştım çok rahattı fakat malum kış geldi o yüzden bir konu açayım dedim. tırnak batması filan başladı o yüzden rahatlık önemli
-
rebook kullanıcı olarak rebook oneririm.
-
Hocam skechers dene kesinlikle 👌
-
bamboocha bunu yazdı
Hocam skechers dene kesinlikle 👌
Para varsa kesinlikle al .
Çok vermem dersen newbaLance
-
dockers iyidir..
-
ben de yeni dockers by gerli aldım, tabanı sanki özel yaylı çok güzel ve yumuşak kesinlikte tavsiye ederim. tabi benim bahsettiğim spor değil ama klasik tarzda da değil. spor klasik karışımı ayakkabı olur ya onlardan. kışın da giyilir.
-
Ben de dockers by gerli aldım b.k gibi
Skechers iyidir
-
Puma essential flex sl aldım, çok hafif ve rahat bi ayakkabı. Floda 300 tl ye 100 tl indirim var, ordan baya uyguna geldi.
-
Liquid bunu yazdı
ben de yeni dockers by gerli aldım, tabanı sanki özel yaylı çok güzel ve yumuşak kesinlikte tavsiye ederim. tabi benim bahsettiğim spor değil ama klasik tarzda da değil. spor-klasik karışımı ayakkabı olur ya onlardan. kışın da giyilir.
modelin adresini gönderebilir misin? yoksa da ayakkabının model numarasını gönderebilirsin ( genelde, dilin hemen arkasındaki tabloda yazıyor. -dil denilen şeyde, klasik ayakkabıda düğümün hemen arkasındaki parça.)
@Patates dostum, doğrudan marka model önermeyeceğim ama, biraz yürüdükten sonra al ayakkabıyı.
-
air max hocam senin ilacın
özellikle altı dolgun olanlar yumuşacık pofur pofur görünümüde güzel biraz pahalı ama orijinalleri 250 300 çakmaları 75 150 arasi -
reebok ve hummel bence fp konusunda en iyi ayakkabılar.
1-2 ay önce ayakkabı dünyası.com dan 1-2 kampanyayı birleştirip 120 liraya hummel aldım, baya rahat ve güzel.
bir de bu aralar carrefour lara sürekli marka ayakkabılar geliyor, ilgim olmadığı için fiyatlara bakmadım ama belki piyasanın altındadır oralara da bakabilirsiniz (sketchers, new balance falan geliyo)