folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rahat Mı Batıyor Bu İnsanlara ?

Rahat Mı Batıyor Bu İnsanlara ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Mahallede bi arkadaşım vardı. Aile yaşamı kötüydü baya bi, serseri yaşama devam etti. Daha genç 19 yaşında. Ailesinden para istedi. Vermediler, gitti ip'i aldı. Ormana doğru yol aldı. ve İntihar etti. Bunun haberini almak üzüntülü birşey.

Forumda da görüyorum, "insan" diye tabir ettiğimiz mahlukatın yapmıcağı, yapamıcağı, yapmaması gereken şeyleri yapmak istiyorlar ve öneri bekliyorlar. Doğru yolu gösterincede tersliyorlar. Merak ediyorum onlara hitaben RAHATMI BATIYOR SİZE? Ölmek mi çözüm ? yada psikopat olmakmı?

Ne garip bir toplum olduk çıktık böyle.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    evet ben de cokca dusunuyorum bunlari bu aralar yani kendime bakiorum dusunduklerime az veya cok basimdan gecenlere.. Millete rahat batiyor harbiden cokca soyluyorum ben de bunu.. Dun 36 yasinda bi ogretmen kalp kriziz gecirdi vefat etti okul onundeki torene gittim yani boyle psikopata baglamaya ailene ve kendine zarar vermeye ne gerek var bak adam 36 sinda gitti cocuklarini birakip dddedim.. Bazen kendimi oldursem nolur lan diorum sonra kahkahaa patlatiyorum :D:D kendinize iyi bakin arkadaslar ;)

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

ölmek çare olmamalı sonunda dirilmek te var ya....

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ölümün geri dönüşü olamayan bir yol olduğunu unutmamak gerekiyor.

DOM..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

biri daha temizlenmiş işte dünyadan

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

herkesin ağzında laf salatası oldu bu ölüm halbuki gerçekten hayata gözlerini yumucağı zaman ne kadar az yaşamışım dicekler hayat sana zaten sürekli istediğini werse bu oyunun tadı olmaz arada acısınıda wericek ki kendinin aldığın nefesin değerini bil 

dewdim dewrildim geldim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

herkesin ağzında laf salatası oldu bu ölüm halbuki gerçekten hayata gözlerini yumucağı zaman ne kadar az yaşamışım dicekler hayat sana zaten sürekli istediğini werse bu oyunun tadı olmaz arada acısınıda wericek ki kendinin aldığın nefesin değerini bil 

Bu düşüncen bu kişi için geçerli olabilir, ancak sürekli acılara nail olan bir insan için geçerli sebep en iyisi ölümdür, sanki hayata gelme nedeni acılarla yaşamakmış gibi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melekTBT
    melekTBT's avatar
    Dişi

Hayat güzel neden şu kısacık ömrümüzün tadını çıkarmaya bakmıyoruz... Ölümü istemek niye?

15.o9.o6
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

coLin bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

Bu düşüncen bu kişi için geçerli olabilir, ancak sürekli acılara nail olan bir insan için geçerli sebep en iyisi ölümdür, sanki hayata gelme nedeni acılarla yaşamakmış gibi.

tanrı sence ayrımcı mı yani bazı kullarına sadece ii bazılarına sadece  kötü olaylar mı werio hayır ne demişler her karanlığın sonu aydınlıktır eminim aramızda herkes çok kötü zamanlar we sonunda ii zamanlar geçirmiştir sen dünyaya bakıp ne görmek istersen onu görürsün sen ne kadar isyankar olursan sana gelicek ii şeyler o kadar gecikir sürekli mutsuzum diyen birisi zaten yalan söyler 

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

house dizisinde house, acı ıcınde olmanın ölümden daha ıyı oldugunu solemıstı, ki dizide bu adam evinde 600 şişe agrı kesıcı receteli kafa yapan bı ılacla bulunmustu, yaşamın degerı bilinmeli...

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

melekTBT bunu yazdı:

Hayat güzel neden şu kısacık ömrümüzün tadını çıkarmaya bakmıyoruz... Ölümü istemek niye?

Hayattan hiç bi zevk almıyorsan ve üstünde sorumluluık çoksa ve bi zaman sonra ne yapmaya gelmişim ben bu dünyaya dediğin zaman iş bitiyor

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
Toplam Hit: 4802 Toplam Mesaj: 36