Rahat Mı Batıyor Bu İnsanlara ?
-
Ne olursa olsun hiç bir zaman kendi canına kıymak çözüm değildir.Her çıkmazın bi çıkışı vardır. böyle durumda bizden daha kötü durumda olanları düşünüp kendi yaşamamıza çeki düzen vermemiz lazım. eve söylediğin bi yönden doğru aslında rahat batıyor. O şahısa üzülürüm ama arkada kalanlara yazık ya.Bu durumlarda insanın gözünün önüne kendi cenazesini getirmesi çok etkiliyeci bi durumu sergiliyo.
-
Geç yada erken hepimiz öleceğiz. Kimimiz istemeyerek, kimimiz isteyerek. Ne farkeder ki sonuç hep aynı.
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------
melekTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Hayat güzel neden şu kısacık ömrümüzün tadını çıkarmaya bakmıyoruz... Ölümü istemek niye?
-----------------------------Hayattan hiç bi zevk almıyorsan ve üstünde sorumluluık çoksa ve bi zaman sonra ne yapmaya gelmişim ben bu dünyaya dediğin zaman iş bitiyor
-----------------------------Söylenecek söz yok.Hayatının rutınlesmeye basladıgını amacının olmadıgını dusundugun an gıdıyor.Dine sarılır kımısı ,kımısi içki uyuştucu ,
Hıc bırsey yapmayanda olume sarıyor
-
Bu çok büyük bir karar, yapana saygı duyarım. O raddeye gelecek kadar bıkmış demek ki.
Bana sorarsan, evet rahat batıyor abi. Tatmin etmiyor beni
-
bu konuda jigsaw abimize hürmetlerimi gönderiyorum. yaşamanın kıymetini bilmeyenler ölmeli :)