folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rahat Mı Batıyor Bu İnsanlara ?

Rahat Mı Batıyor Bu İnsanlara ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek
    Ne olursa olsun hiç bir zaman kendi canına kıymak çözüm değildir.Her çıkmazın bi çıkışı vardır. böyle durumda bizden daha kötü durumda olanları düşünüp kendi yaşamamıza çeki düzen vermemiz lazım. eve söylediğin bi yönden doğru aslında rahat batıyor. O şahısa üzülürüm ama arkada kalanlara yazık ya.Bu durumlarda insanın gözünün önüne kendi cenazesini getirmesi çok etkiliyeci bi durumu sergiliyo.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Geç yada erken hepimiz öleceğiz. Kimimiz istemeyerek, kimimiz isteyerek. Ne farkeder ki sonuç hep aynı.

Blue Screen of Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kabadayi09 bunu yazdı:
    -----------------------------

melekTBT bunu yazdı:

Hayat güzel neden şu kısacık ömrümüzün tadını çıkarmaya bakmıyoruz... Ölümü istemek niye?

Hayattan hiç bi zevk almıyorsan ve üstünde sorumluluık çoksa ve bi zaman sonra ne yapmaya gelmişim ben bu dünyaya dediğin zaman iş bitiyor

Söylenecek söz yok.Hayatının rutınlesmeye basladıgını amacının olmadıgını dusundugun an gıdıyor.Dine sarılır kımısı ,kımısi içki uyuştucu ,

Hıc bırsey yapmayanda olume sarıyor

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Bu çok büyük bir karar, yapana saygı duyarım. O raddeye gelecek kadar bıkmış demek ki.

Bana sorarsan, evet rahat batıyor abi. Tatmin etmiyor beni

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

bu konuda jigsaw abimize hürmetlerimi gönderiyorum. yaşamanın kıymetini bilmeyenler ölmeli :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 4806 Toplam Mesaj: 36