Rahat Oturamıyorum
-
Merhaba arkadaşlar,
Ders çalışırken hiçbir sandalyede, koltukta rahat oturamıyorum, dik durmaya çalışsam da kendi haline bıraksam da sürekli omurgamda (çoğunlukla 2 kürek kemiği arasında) baskı ve ağrı hissediyorum ve bu da ders çalışma performansımı bayağı düşürüyor. Bu konuda ne yapabilirim?
Edit: Ders çalışmaktan istememekten dolayı psikolojik olacağından bahsedilmiş, bu problem bilgisayar başındayken de var, ama ders çalışırken pc'deki gibi direk karşıya bakmak yerine kafamı aşağı eğdiğim için daha fazla kendini hissettiriyor
Özellikde kırmızıyla çizili bölge:

-
spor vücut geliştirme.
-
Sorun kafanda biter.Ders çalışmak istemediğin için vücudun çeşitli yerlerinden sana bu şekilde olumsuz uyarılar gönderiyor.Ancak asla rahat bir yerde oturma ders çalışırken.Konsantrasyon olmaya bak ancak böyle aşarsın.
-
rajooonn bunu yazdı:
-----------------------------
Sorun kafanda biter.Ders çalışmak istemediğin için vücudun çeşitli yerlerinden sana bu şekilde olumsuz uyarılar gönderiyor.Ancak asla rahat bir yerde oturma ders çalışırken.Konsantrasyon olmaya bak ancak böyle aşarsın.
-----------------------------Haci ogretmen falan misin? Cunku yazdiklarin o kadar dogru olmuski, valla aynen oyle. Benimde bi tane fabrikator koltugum vardi, onda hic ders calisamazdim, gittim ikea'dan tahta bi tane sandalye aldim full onda calisiyodum :D
-

Ortopedik ürünler satan bi yere gidip şunu tarif ediyorsun. Sana nasıl kullanman gerektiğini orada anlatırlar. Fiyatı 15-20 lira civarı değişiyor.
Yinede herşeyden önce doktora başvurmanı tavsiye ederim.
-
Fıtık olmuşsundur çok büyük ihtimalle,
-
Amk başlığı görünce direk aklıma kıl dönmesi geldi hemen doktora koş dicektim çektim çünkü Çatalımı aldılar amk çatalsız kaldım :D:D:D
-
hacılar benimde arada bir toto meme yapıyo oturamıyorum valla :|
varmıdır çaresi :D
-
rushOut bunu yazdı:
Amk başlığı görünce direk aklıma kıl dönmesi geldi hemen doktora koş dicektim çektim çünkü Çatalımı aldılar amk çatalsız kaldım :D:D:D
ne çatalı lan? nasıl alıyolar çatalını -
KGD bunu yazdı:
hacılar benimde arada bir toto meme yapıyo oturamıyorum valla :|
varmıdır çaresi :D
-----------------------------Koş doktora :D :D
Bende de var sanırsam o zımbırtıdan fena kaşıntı yapıo ıyy allah cezasını versin amq :D
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
rushOut bunu yazdı:
ne çatalı lan? nasıl alıyolar çatalını
-----------------------------La oturamıyodum meğer kıl dönmesi varmış 1 sene dönmüş içerde sonra götürdük ameliyat dedi okul var diye yazı bekledim işaret parmağı girecek kadardı kılın yardığı et sonra komple cataldan başladılar eti komple aldılar ordaki çatal oldu dümdüz :D