Rahatlamaya İhtiyacım Var..Kendimi Kandırmaya..
-
Bu tür konularla başınızı ağrıtmak istemem ama sıgınacak başka hiç biyer yok..
2 ay öncesinde kürt bi kızla çıkmaya başladım.kız kürt ancak geri kafalı zihniyettekilerden değil yani sorun kürt olması değil sadece belirtmek istedim.bu kızla 2 ay içerisinde çok dolu bi ilişki yaşadık.yani hafızamıza kazınan anıların,mutlu dakikaların miktarı olduça fazla..bu kız ek yerleştirmelere kaldı,ben ise bi senedir yeditepde okuyorum.neyse bana ek yerleştirmelerden burayı yazacagını söledi.
gelelim asıl soruna..
evde yaşıyorum...tek başıma yaşıyorum...ve ek yerleştirmelerden burayı yazacağını öğrendiğim dakikadan itibaren bununla ilgili hayaller kurmaya başaldım..beraber yaşayacaktık..günümüzü,her dakikamızı planladık.evime hiç gelmemesine rağmen,öyle kuvvetli hayaller kuruyordum ki evin her yerinde bi anısı vardı..hayallerimi yaşıyodum anlayacağınız..ek yerleştirmelerin açıklandıgı gün,sonucu bana kısa mesajla bildirdi.ve ben onun buraya geleceğine o kadar emindim ki sms geldiğinde bi on dk boyunca açmadım,unuttum..o kadar emindim yani..mesajı açtıgımda mesajda tek bir kelime vardı 'KIBRIS'.
o an dünya sanki başıma yıkıldı..hani olurya insanın hayal kurdugu birşey olmazda hayali yıkılır.işte benim yıkılan hayalim değil binlerce hayallerim oldu.bi kaç gün boyunca evime giremedim.yanımda olan dostum kolumdan tutup zorla soktugunda hüngür hüngür,hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım.çünkü o hayaller artık yerle birdi..herşey bitmişti..ve üstüne üstük kız kıbrısa gidiyordu..kısa bi mesafede değildi..şu an kıbrısta..ben ise evimdeyim..o kadar zayıf bi insanmışım ki delikanlı gibi sorunlarımla yüzleşemiyorum.yatağımın ucunda en kötü bir bira duruyor.hertürlü şeyi içiyorum kafamı güzel yapmak için.uykudan kalktıgımda yüreğimdeki o ağır hissin tokatını yiyorum.tahammül edemiyorum; içmeye,çekmeye başlıyorum.kendime geldiğimde ağlıyorum genelde..
şu an uykudan yeni uyandım ve ikinci biram elimde..hissetmiyorum,bir damla alkol aldıgımda acıyı unuttugumu farkediyorum..ciddi anlamda sıgınıyorum.yüzleşemiyorum..
ve ben bu acıları çekerken o yeni bir üniversiteye başlamanın hayaliyle yaşıyor.üzgün ama bi yandanda mutlu..bu üzüntüyü karşılıklı yaşayamıyoruz..o farklı bir üniversitenin geldiğini duydugunda elbetteki onunda hayalleri yıkıldı ancak benim yıkılan hayallerim yanı başımda..
aşılmıycak bi sorun değil farkındayım ama şu an bana öyle büyük bir sorun gibi geliyorki anlatamam..
yavaş yavaş sogumaya çalışmayı düünüyorum.çünkü bu kadar uzak bi mesafede yürütmek,benim kadar aciz bir insana ağır gelir diye düşünüyorum..
bana destek olun,yalnız olmadıgımı hissettirin tahribat..
-
titre ve kendine gel.
-
hacı amma sorunlu adamsın la :|
-
hayat devam ediyo murid
kendine bir yol sec ve devam et.durma
-
Bira kesmez.
-
buradan bakınca küçük bir sorun.zamanla geçer heycana gerek yok.
-
la bosver la soyledigin seye bak yeditepede kizdan bol ne var a.q
-
Zaman seve seve olmazsa ske ske alıştırcak unutcak herşyi , herşey gecicek
-
Aşk, Yunanların seksi beleşe getirmek için uydurduğu felsefedir. Koy götüne kooy, canından önemli değil hiç bi bok ,)
-
bende bişi oldu oldu sandım :)
Hoca benim 7 yıllık ilişkim var bunun 2-3 yılı hemen hemen birlikte geçti geri kalanı 700 km uzaklıkta
sevdiğin zaman uzaklık fark etmez bunu bil
anlıyorum bu zamanda senin için büyük sorun gibi geliyor ama çok püften bir sorun olduğunu yaşayınca ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşınca göreceksin
-
oldu tamam...