folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rahatlamaya İhtiyacım Var..Kendimi Kandırmaya..

Rahatlamaya İhtiyacım Var..Kendimi Kandırmaya..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

kız sorunu olmasada bende 3-4 gündür kendimi okadar aciz okadar gereksiz bir varlıkmış gibi hissediyorumki sözlerle anlatılamaz.

eskiden istedikten sonra herseyi başarabileceğimi her türlü sorunun altından kalkabileceğimi kendimi yetenekli ama sabırsız isteksiz biri sanıyordum gerçi aksini kanıtlayacak pek birşey yaşamadım ama zaten özgüven sorunu olan bir insan olarak artık hiçbirşeye güvenim kalmadı.Artık bu dünyada boşuna yaşadıgımı hissediyorum.Sanki şu günelrde kendimi kendime kanıtlayamassam  dünya üzerinden silinip gidecekmişim gibi geliyor.

sana gelirsek bende zamanında problemlerimi unutmak için alkole başvurdum hiçbirşey düşünmek istemiyordum sadece içmek ve hiçbirşey takmamak istiyordum ama bu çözüm olmadı daha da kötü yaptı beni.

bence bir an önce kendini uyuşturmayı bırak ve gerçeklerle yüzleş yeterince güçlüysen bu durumu atlatırsın  kızda sende bu işi yürütebileğinize inanıyorsanız deneyin en azından bir şans tanıyın ilişkinize.Hayatta herşey istediğimiz gibi olmayabiliyor zaman zaman.İstediğin gibi olmadı diyede hayata küsmenin anlamı yok.

laf olsun diye birşeyler yazdım işte  gerçi yazmaktan çok saçmaladım ama neyse...

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

Her şey çok uzaktadır..Kopyanın, kopyanın kopyası..Her şeyin uykusuzluk mesafesinde, hiç bir şeye dokunamazsın ve hiç bir şey sana dokunamaz falan gibi..Canın sıkılmış moralin bozuk,mutsuz sun..pekii mutsuz olmamak için elinden gelen her şeyi yaptın mı eğer yapmadıysan "ben neden mutlu değilim ki" diye sormamalı insan kendine değil mi? neden soruyorsun o halde ? gecen bi konuda gördüm kıbrıs o kadar da uzak değilmiş..35 lira falan mış biletler de :)) gidersin o gelir bu kadar çabuk pes etme bence..illa her dakika beraber yaşamak ta tuhaf olur du hem o  zaman belkide sürekli kavga edecek ve bitecekti..elinden geleni ardına koyma bence zaten uzakmışsınız değişen bişey olmamış..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
Toplam Hit: 1997 Toplam Mesaj: 13