folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rahatsız Eden Biri İçin Ne Yapılabilir?

Rahatsız Eden Biri İçin Ne Yapılabilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

kız arkadaşımı kaldığı öğrenci ewinde gecenin köründe gelip rahatsız eden bi lawuk war..

yuzunu görememiş kız tarif filan edemiyor.

polisi aradı bkac defa.. polis sokağa girdiği anda kaçan cocuğa değil kızarkadaşımın yanına geliyor..

gecenin 4 ünde tuttuğu cocuğu ayva kopartıyordum dediği ve bunun inandırıcı geldiğini, bıraktığını soylüyor..

1 defa 2 defa olmuyor bu polisin mallığı..

kısacası çözüm arıyorum..

aynı şehir de değilim kızla..

o yuzden hemen orda olma gibi durumum yok.. kız b.kesir de ben izmir..

git vur demeyin zaten zor tutuyorum kendimi..

bi akıl werin şunu yapsın bunu yapsın diye.. veya bu ahmak polislere nasil bişey söylemek gerek ki bu itoğlu iti yakalatabilelim..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Hırsız diye iftira atın dallamaya.Pencereden tırmanıyodu,Bahçede geziniyodu falan diye sallayın bişeyler..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ne gibi bir çözüm istiyorsunki? Sokağa mayın döşeyin.

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam hangi şehirde kız arkadaşın ? Şehri söle ki bir gün senin kız arkadaşın gece randevu versin eve gelsin die çocuk.Sonra tahribattan müritlere haber verip çocuğu tongaya getirelim =)

Uzun süre atlatamaz bunun şokunu :D:D:D

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugragorkem
    bugragorkem's avatar
    Erkek

Söyle yengeye bi tane biber gazı alsın o bilmemne çocuğunu da görünce direk polisi arasın sonra da bassın biber gazını piç debelenirken de sopayla iyi bi yumuşatsınlar itin dölünü polise de hırsız diye takdim ederlerse daha da sataşmaz gibime geliyo..

Nasıl?

ve var la
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

bugragorkem bunu yazdı:
    -----------------------------

Söyle yengeye bi tane biber gazı alsın o bilmemne çocuğunu da görünce direk polisi arasın sonra da bassın biber gazını piç debelenirken de sopayla iyi bi yumuşatsınlar itin dölünü polise de hırsız diye takdim ederlerse daha da sataşmaz gibime geliyo..

Nasıl?

-----------------------------

ilave olarak sadece kız değilde yurttaki arkları da olaya girip sopalarla,biber gazlarıyla sapıga girişseler çocuk korkusundan bir hafta yurdun 5 km yakınına giremez

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hangi şehirde? ordaki müridler ilgilensin

tahribatın sadistlerinin eline düşsün bi daha sokaktan bile geçmez

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

en temizi yurt yönetimine anlatsın durumu, orada kollayacak müdür cart curt vardır, kimse duymasın diyosa

yurtun güvenlikçisi yokmu, ona anlatsın o kovalasın bidaha gelemez

ama şöyle bi durum var, bi insan gecenin dördünde kapıya geliyosa  ya tam maldır, yada kızı elde edebileceğini düşünüyordur, bunu düşünmesi için de senin kız ona yüz vermiş olmasın ? yanlış anlama, niye diğer kızlara değil senin kız için geliniyor kapıya ?

edit: ben yurt sandım,ö ğrenci eviymiş, orada da kollayacak amcalar falan vardır. birinden yrd. istesin.

///______________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

yurdun etrafında pkk liler saklanıyor dersen bütün asayiş ekipleri gelir :))

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

en çok cezayı gasptan yer ve kesinlikle kurtaramaz.

söyle sevgiline benim yolumu kesti zorla para aldı benden desin

biraz da bastırırsa savcılığa fln gidecem şikayetçi olacam derse polislerde yakalamak zorunda kalırlar.o lavukta en az 3 ay içeri girer

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

hocam kıyacan paraya gidecen o eleman kızın yakınlarından biridir mutlakiyetle çevresinde erkek yurdu felan varsa oralarda kalıyodur...yada öğrenci evi falan felan...sonrasında salıcan hatunu sokağa tek başına 2-3 turlucak markete gider gbi yapıcak sende soteye yatıcan ama altında araba olması şart...büyük ihtimalle eleman takılır yine hatunu görünce sende ister at arabaya kaldır elemanı ister elemanın evine kadar çaktırmadan takip et 1 gün gecikme ile bu sefer elemanın evini kesicen bi akşam üstü elemanın evden çıktığı bi anda dalıcan eve arkilerini etkisiz hale getircen geçicen o elemanın odasına beklicen onu eve girdiğinde görecek ebesinin kaç kardeş olduğunu :) 

sana bu hatun mevzuları ile ilgili çok mevzular anlatırım da bana eski günlerimi hatırlatıyo boşver...hele bi tanesi var bizim delinin kız arkisine taciz etmeye kalkan bi eleman vardı çocuğu çöplüğe götürüp ortaki köpeklere çüktürdüler :) ah şimdi cihan yaşıcaktı salardık balıkesire onu :) 

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 3438 Toplam Mesaj: 24