folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rahatsız Eden Biri İçin Ne Yapılabilir?

Rahatsız Eden Biri İçin Ne Yapılabilir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

@ Musalla_T

hocam 2 defa saçma olaylar oldu anlattığım gibi..

dediğin doğru polisin üstüne gitmek devriyelerin sıklaşması açısından iyi olur gibi..

@ overtax

1 taşak 2 taşak... bi süre sonra adı ne olr bilmiyorum..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Hocam bi tanıdığın yok mu orda?Üniversitede filan okuyan.Yoksa atla git insanları rahatsız etmenin nasıl birşey olduğunu göster lavuğa.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spawm
    spawm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ah be hocam trabzon giresun rize taraflarında olacak ki sırf zevk için giderdim dövmeye 
    ilk olarak cogunluk olarak sok vereceksin soku atlatamadan bir veya iki yumruk darbesi ile (fazla sert değil ama hassas noktalarına midesine , tassaklarına felan kafa ya şimdilik yok) sersemletcek savunma moduna gectiğinde ise artık senin hayal gücüne kalmıs ne kadar cabuk zamanda etkisiz hale getirebilirsen
    işin o kadar rahat sürer savunmayıda astıktan sonra gerisi sadistlik artık kaburgalarınımı kırarsın (benim tercihim üzün süre acı ceker it oğlu it) burnunumu ortadan kaldırırsın yoksa sopa yardımıyla bacaklarınmı kırarsın sana kalmıs ama iyi korkutman lazım iti ki daha sonra geri döndüğü hatırlayıp 1 adım arkada olur
    daha sonra it geri döndügünde comagın hazır olsun polise felan verirsin mahkeme acarsın felan ugrascam diyorsan eger yok  ben ugrasamam dersen buldugun yerde döv hiç üsenme her dövüsünde su soruyu tekrarla bidaha yapıcak mısın lan o.ç etki olarak kalsın üstünde  

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
Toplam Hit: 3440 Toplam Mesaj: 24