folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rakı Buzlukta Beyaz Oldu Normal Mi ?

Rakı Buzlukta Beyaz Oldu Normal Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

arkadaşla rakı içelim dedik bi 70 cl Demlen marka rakı almıştık. buzluğa koydum 1 saat felan oldu şimdi rakı beyazlaşmış durumda.

Bu normal mi ? 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

:D Rakinin icindeki sumu dondu acaba. Yetkili mercilerden aciklama bekliyoruz. Rakicilar ciksinda aciklasin bakalim

http://yanduvar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

normal ben erciyeste içerken başıma gelmişti soguktan susuz rakım beyaz olmuştu içtim sorun olmadı sende iç denendi onaylandı

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cerololo
    Cerololo's avatar
    Erkek

Aynı şeyle bende karşılaşmıştım duyumuma göre kristallenme oluyomuş hani biz içmiştik sorun da yok yani doldur bitir. Afiyet olsun :)

Çapayı bırakırıp eve dönmek gibi seviyorum seni.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

şuanda içiyoruz , bişi olursa burdan bildiricem :W

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

normal normal 

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Sıkıntı yok, çok soğutursan donma noktasına doğru öyle oluyor, çok kere denk geldim.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

anason yağı donar içmeyin çözülmeden zehirlenmeye kadar gider. bardağa koyarsanız kristaller en üste gelir ve fena çarpar tamamen çözülmesini bekleyin. buz kadar soğuk bişey içmek istersen zivaniya yada jager donmaz buzlukta

www.yesilgrow.com - Growshop
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Son derece normal bir durum, güzel bi küşleme ile ne güzel olur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

beyler bayanlar hala yaşıyorum rakı güzel herkesi beklerim yolunuz düşerse kapımı çalmadan geçmeyin.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

rakı bitti kafalar güzel bekliyorum bişişler olacakmı die :D

Toplam Hit: 10576 Toplam Mesaj: 16