folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rakı Buzlukta Beyaz Oldu Normal Mi ?

Rakı Buzlukta Beyaz Oldu Normal Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

eski sevgiliye mesaj at kuzenim atmış dersin :-F

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

rakı bitti kafalar güzel bekliyorum bişişler olacakmı die :D

aynaya bakın bakalım sizde de beyazlama var mı?

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

Afiyet olsun. Ancak rakı buzluğa konulmaz. Rakı ya buz atılmaz. Anason kristalleşir,bardağın üstüne çıkar ve rakının aroması bozulur. İlla buz atacam derseniz hiç olmaz sa suyu ilave ettikten sonra atın.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    karabudun bunu yazdı

Afiyet olsun. Ancak rakı buzluğa konulmaz. Rakı ya buz atılmaz. Anason kristalleşir,bardağın üstüne çıkar ve rakının aroması bozulur. İlla buz atacam derseniz hiç olmaz sa suyu ilave ettikten sonra atın.

Aynen rakı ehlikeyf ile içilir. Buzdolabında rakıyı tutarsın zaten normal içilecek kıvamda olur. Sonra ehklikeyf e doldurursun buzları, rakı bardağını oturtursun biraz bekler mis gibi yudumlarsın. Yanında da acılı şalgam suyu oh deme keyfine :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

rakıya buzu en son atmayıp önce buz atıp öyle rakı ve su koyarsanız çalıştığınız restoran cafe bar vb. o gece sizi kapının önüne koyma ihtimali vardır çünki özellikle orta yaş buna çok dikkat eder.

Toplam Hit: 10581 Toplam Mesaj: 16