Rakibimiz Hırvatistan Oldu
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Portekiz'in isminden korkuyoruz olmazdı, Çek cumhuriyetinde kurulu oyun düzeni var o da olmazdı, İrlanda yeni yeni kontrollü oyununa döndü o da sakat..
En iyi rakibe denk geldik.
Biz zor maçları seviyoruz. sırat köprüsünde olmadığımız sürece o maça asılmayız. bu maç çift rövanşlı eleme usülü olduğundan grup maçlarına oranla daha dikkatli oyun ortaya koyacaktır milli takım.
Zorlanır mıyız peki ? İte kaka bala g*te gideriz. Zaten adam akıllı playoffsuz kazasız belasız bir turnavaya giriş yapmadık daha önce :)
-----------------------------bizim grupta almanya varken yine katılabileceğimiz tek şart playofflardı ama tabi böyle salak bir şekilde olmayabilirdi
-
Bu futbolla tur ütopya gibi duruyor :D
-
Turania bunu yazdı:
ah o Bilic yokmuydu Fatih Terime suussss çekti. Sonrası malum..
şu resme bakınca gözlerim dolacak gibi oluyor ya.

-----------------------------ne kindar milletiz ,) bi o kadarda egoist ama sewiorum be :d
-
irwa bunu yazdı:
Turania bunu yazdı:

-----------------------------ne kindar milletiz ,) bi o kadarda egoist ama sewiorum be :d
-----------------------------ne kindarlığı ya ne alaka kısasa kısas denir buna + W yazmak yasak değil miydi buralarda değişiklik mi oldu? :)
-
buyrun bunu da yeni buldum :)
-
Turania bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
Turania bunu yazdı:

-----------------------------ne kindarlığı ya ne alaka kısasa kısas denir buna + W yazmak yasak değil miydi buralarda değişiklik mi oldu? :)
-----------------------------2 yıldır herkes alıştı bi sn mi alışamadın ,)) orda kindarlık sewimli şekilde ifade edildi bi kere :D
-
ben alışmam arkadaş buna alışmak birçok şeyi kabul etmek olur zaten yıllardır da bizi sürekli birşeylere alıştırmıyorlar mı?
neyse sözlerimi yanlış anlama sana karşı kastım filan yok fikrimi söyledim tartışma niyetinde değilim sende savunmaya geçme sanane ben böyle yazıyorum filan diye. :)
-
Pek umitli degilim A milli'den yaa hadi hayirlisi artik, Sansa gidiyoruz...
-
Turania bunu yazdı:
buyrun bunu da yeni buldum :)
http://www.youtube.com/watch?v=rFUvqjbn_ls
-----------------------------mümküm değil mümküm dğeil mümkün değil :D
-
hafız hangi stadda oynayacaz
grup maçlarını arenadan oynadık bu maçı kadıköyde oynasak ballım