folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rakının Yanında Tercih Ettiğiniz Mezeler..

Rakının Yanında Tercih Ettiğiniz Mezeler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

mezelerde konusunda bişey demiyorum ama rakının yanında  şöyle   mangalda güzelce pişmiş hafif  sulu kalmiş  bir  kırmızı et mükkemmel gidiyor  tavsiye ederim.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Ha bir de hocam. Bunu her yerde bulamazsın, bulsan da çoğu yerde çok güzel olmaz ama en baba meze deniz börülcesidir bence. Ege ye yolun düşerse herhangi bir balıkçıda mutlaka olur.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------

Ha bir de hocam. Bunu her yerde bulamazsın, bulsan da çoğu yerde çok güzel olmaz ama en baba meze deniz börülcesidir bence. Ege ye yolun düşerse herhangi bir balıkçıda mutlaka olur.

-----------------------------

aklımın bir köşesine yazıyorum hocam eyvallah tavsiyeler için ;) :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

fırında helva üzerine limon

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

haydari, italyan salatasi olabilir, acili ezme, yogurt yanina bide bi meyve tabagi off:D

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yanında meze olmadan içemeyeceğiniz en baba içkidir Türk Rakısı. Damak tadınıza göre rakıya eşlik edecek mezeler eklenmelidir. Bölgeye göre değişiklik gösterir mezeler. Güneydoğu Anadolu bölgemizde acılı ekşili mezeler yaygın iken Ege ve Batı Akdeniz'de balık ve deniz ürünleri ağırlık gösterir. Benim favori rakı mezelerim: Limonlu Barbunya pilaki, Beyaz peynir, Ton balığı, Acılı Antep Ezme, Haydari şeklinde gidiyor. Aşçılığıma güvendiğim için kendim hazılıyorum (:

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

cevizli tarator 3 saat önceden yapılır dolaba atılır, ali nazik kardeşimizi uygularız sonra,biraz ciğer yada cızbız kavrulur yada şişe kuşbaşı et.müzikler pcden ayarlanır.Büyüğü masaya oturtuktan sonra peynirdir salatasıdır herşeyi konulur masaya sonra çömelinir.:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    barbunya pilaki, ciğer, ali nazik, içli köfte (malatya usulü) :) afiyet olsun.

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

rakının yanında balık iyi gider. tavuk çöp şiş, beyazbeynir-kavun ikiliside. ama ben yanında bişey yiyemiyorum. bi paket sigarayla bi 70 lik yeter bana :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    bu konu harıka oldu bugun aksam ıcılır

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
Toplam Hit: 7935 Toplam Mesaj: 52