folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Rakip Ve Yerinden Olma Fobisi

Rakip Ve Yerinden Olma Fobisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

benimde oyle telkinlerim olmusturda benim oyle fesatliktan degil lan :D tibbi sekreter olmayin demek kotu bisey degil

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı

şampiyonlar sakin ol çekmişler olmazsa olmaz.

Hocam senin bu söylediğinin aile içindeki haline Oidipus Kompleksi diyor Freud ama senin basbaya aşırı kibir ve belki kendini mesleğin konusunda fazla geliştirmediğinden (varsayım) olabilir.Kibrini yenmeye çalış.

Bana nie öğüt veriyon aga onu anlamadım?

Diğer arkadaşlarda benim belirttiğim şeye yakın linkler vermişler.

yazdığın şeye göre sorunlu birisin çünkü insanı dinden imandan çıkarmayın adamlar seni dinlememiş bile biz burda adam akıllı okuyoruz yorum yapıyoruz tavsiye veriyoruz adam gelmiş bana niye öğüt veriyorsun diyor.niye sen übermensch misin ?

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Millet pusuya yatmış.Avlayacak mürid arıyor. Çok sert çıkıyorsunuz.Yazdığınız şeyleri kendinizde aramamanız çok garip.Sürekli işi şarampole sürme peşindesiniz ve bu son zamanlarda çoğunun birbirinden etkilenerek girdiği bi tavır olduğundan forumda sorun üstüne sorun çıkıyo.Bi durun a*ına k*yayım artık.yeter

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

yanisi öyle işte,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Haklısın hocam. Mesela sen bir işte ilerlemek istiyorsun ve birinden yardım talebininde bulunuyorsun fakat bahsettiğin adam bu tarz biriyse siki tutarsın af edersin. O açıdan biraz kendini aşmış ve tamamen "meslek aşığı" olan birine denk gelmek gerek. Gelmediysen yukarıda bahsettiğim tutuş gerçekleşir.

Bu futbolda da, sanatta da, marangozlutka da hepsinde geçerli.

Edit: Ek olarak şu yukarıda saçma sapan yorum yapanlar. Benim öykülerime gelip orada saçmalayabilirsiniz problem yok. Bırakın da insanlar rahat rahat bir şeyler konuşup üzerinde tartışabilsin. Tarikat ruhu kayboldu, gibi konular açan bunu sık sık dile getirenlerin bu ruhu kaybettirdiğinin farkına varamaması çok kötü.

SweeneyTodd tarafından 22/Şub/13 18:31 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    Kutikula bunu yazdı

şampiyonlar sakin ol çekmişler olmazsa olmaz.

Hocam senin bu söylediğinin aile içindeki haline Oidipus Kompleksi diyor Freud ama senin basbaya aşırı kibir ve belki kendini mesleğin konusunda fazla geliştirmediğinden (varsayım) olabilir.Kibrini yenmeye çalış.

Bana nie öğüt veriyon aga onu anlamadım?

Diğer arkadaşlarda benim belirttiğim şeye yakın linkler vermişler.

yazdığın şeye göre sorunlu birisin çünkü insanı dinden imandan çıkarmayın adamlar seni dinlememiş bile biz burda adam akıllı okuyoruz yorum yapıyoruz tavsiye veriyoruz adam gelmiş bana niye öğüt veriyorsun diyor.niye sen übermensch misin ?

İyi yapmışsın cevap vererek ama nie bana kibrini yenmeye calıs diyorsun onu soruyom benle ne alakası var konunun? : )

u235 tarafından 22/Şub/13 18:41 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

bu o sahsin fesatligindan,hastaligindan ve amatorlugunden kaynaklanir.

Kendine ve baskasina saygi duyan,is ile diger hayati ayirabilen,yenilgiyi ve altta kalmayi kabul edebilecek kadar onurlu,caliskan insanlarda bunu goremezsin u235cim.

Ha Turk milleti olarak ustteki vasiflarin sondan 2si pek gorulmez.

Kim iyiyse o isi kapar,bunu dusunesiye kadar isine dair kaynak okuyup bilgi toplayan gozlem yapan adam da kolay kolay isini kaybetmez.

(Her konuda da tartisma cikiyor kisiler arasinda,ayiptir beyler,isimize bakalim hamam degil burasi.kimin neyi nasil dusundugu kimseyi siklemez,eger  banane derseniz begenmiyosan konuyu neden yorum yaziyosun derler adama.)

cordelian tarafından 22/Şub/13 18:41 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2893 Toplam Mesaj: 28