folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ramazan Geldi - Oruç Tutma Vakti İle İlgili Bir Soru

Ramazan Geldi - Oruç Tutma Vakti İle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

fazilet takvimi koymamş sanırm utançlarından.. galiba adamlara 25 saat oruç tuttuacaklardı o yüzden eklememişler ama diyanette var :)

hocam bu ayıp diyanetin değil bence :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

diyanet değil zaten diğer takvim için söyledim. fazladan fazladan yazmışlar.. evet kutuplarda durum farklı ama bu adamların fazladan yazması belki 3-5 saat fazladan oruç tuttumak oluyor. kızdığım nokta bu. fazilet takvimine göre buradaki imsak 2 gibi, süleymaniye vakfının hesaplarına göre 5 e yakın.. ben kutupda olmadığım halde 3 saat fark ediyorsa, oradakiler için kim bilir ne kadar fark var

dur bi bakayım

haha site uçmuş :)

unbalanced tarafından 27/Haz/14 22:03 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Diyanete güvenmiyorum ama adam gibi  cemaat de yok o nedenle bu takvime göre tutacağız mecburen 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacım diyanette ki elemanlar maaşı için çalışıyorlar. Yani bu hutbede buraya kadar konuşacaksın bu hutbede bunları söylüceksin felan. Parayla din işlerini yapan adamlara güvenmem. Ve açıkcası Türkiyede ki din işlerini bu adamlar yaygınlaştırmıyor bana kalırsa, yazın okunacak çocuk sayısına göre para alan adamlar bana kalırsa dini istedikleri gibi değilde istenildiği gibi anlatırlar ve bu ezan vakitleri içinde geçerli. Diyanet yazısında temkin vakitlerini kaldırdık diyor ki oruç, namaz sıkıntıya girmeyebilir tabi giredebilir..

ride or die..
Toplam Hit: 4781 Toplam Mesaj: 25