Ramazan Tebriği
-
Herkesin Ramazani Mübarek olsun...
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------cümlemizin kabul olur inş. :W
-----------------------------ehuhe veysel sahurdan sonra senin önerdiğin laroxylden 2 tane atsam akşam 7 ye anca uyanırım :)
-----------------------------önce 1 tane atta :) banada önerdi yolculukda kullanıyorum :)
ben sabaha kadar ders gündüz akşama kadar uyku politikası izleyecem :D
her sene karıştırıyom imsakdı dimi son zaman?
-
Hayırlı sahurlar arkadaşlar
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------ehuhe veysel sahurdan sonra senin önerdiğin laroxylden 2 tane atsam akşam 7 ye anca uyanırım :)
-----------------------------önce 1 tane atta :) banada önerdi yolculukda kullanıyorum :)
-----------------------------he öyle :)
olm bu ilacı kime önersem memnun kalıor süper eczacıyım lan :D
-
İnşallah hayırlara vesile olur.
Allah sabır versin.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------he öyle :)
olm bu ilacı kime önersem memnun kalıor süper eczacıyım lan :D
-----------------------------hoca ilacın adını sanını özelliğini yanetkisini verirmisin :) bazen iptal olmak gerekiyo bu hayattan kullanırız ;)
-
Hayirli, huzurlu ramazanlar arkadaslar.. Bisey sorcam trnak yemek orucu bozarmi :) brakamiyorum istem disi oluyo iste pff
-
metrobüs seferleri artmassa orucum felan kabul olmıcak istemesende sürtünmediğin kişilik yok lanet olası araclarda :|
metrobüsü cıkaran kişiliğin . . asfaltın üzerinden her 10 saniyede 2 ton ağırlık geciyo asfaltın yanları cöktü ortası dimdik simdide kazı -yolar ortasını esitlemeye calısıyolar yer altına kadar ineriz bu gidişle mallar ya yapcaaanız işin aq.. eskiden tek otobüsle gidiodum bi bindinmi full uyku son durağa kadar kafa rahat şimdi götü kollamaya calısıyom :|
Herkese iyi ramazanlar...
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------
Hayirli, huzurlu ramazanlar arkadaslar.. Bisey sorcam trnak yemek orucu bozarmi :) brakamiyorum istem disi oluyo iste pff
-----------------------------yutmazsan sanmam ama yinede diyanete sor :)
-
Yaw hocalar benim yarın karatem var bende oruç tutsammı yaşımı öğrenmek istiyen profilime girsin