Ramazan Tebriği
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------
Yaw hocalar benim yarın karatem var bende oruç tutsammı yaşımı öğrenmek istiyen profilime girsin
-----------------------------ah kıyamam :) hocam ben bıraktım salonu ramazan ayı boyunca psikopat hoca öldürecek bizi 40 derece sicakta :)
ilk gün tutsan büyük sevap aslında ama söyle yap tutma niyetlenme ama o gün pek fazla bişi yeme baktın buna ramen zorlanıyorsun çünkü efor sporları mutlaka su kaybını alman lazım mazallah gidersin tahtalı köye zorlanmazsan ertesi gün tutarsın
-
Allah cümlemizi nice nice Ramazanlara ulaşmayı ve bu ayı dolu dolu yaşamımızı nasip etsin. Cümlenizin Ramazanı hayırlı olsun.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
Yaw hocalar benim yarın karatem var bende oruç tutsammı yaşımı öğrenmek istiyen profilime girsin
-----------------------------ah kıyamam :) hocam ben bıraktım salonu ramazan ayı boyunca psikopat hoca öldürecek bizi 40 derece sicakta :)
ilk gün tutsan büyük sevap aslında ama söyle yap tutma niyetlenme ama o gün pek fazla bişi yeme baktın buna ramen zorlanıyorsun çünkü efor sporları mutlaka su kaybını alman lazım mazallah gidersin tahtalı köye zorlanmazsan ertesi gün tutarsın
-----------------------------alper hocam ben deniyim o zaman olmazsa allah kerim :D
-
iyi ramazanlar tbt
.....
...
.
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------iyi ramazanlar tbt
.....
...
.
-----------------------------padişağım bayramda elini öpmeye geleceğim
bir kese altın isterim :PPppP
-
"Barış" isimli arkadaş bir şey demiş,ona ithafen...
Yönlendirmek gibi olmasın ama onca su kaybına inat etme...Maçımın olduğu gün tuttuğumu bilirim,ikinci devrede fenalaştığımı da bilirim...ilkokuldaydım o sıralar tabii...
Neyse herkesinki hayırlı olsun,sahurlu gecelerde kalabalık sofraların keyfini çıkarın =))
-
Nice Ramazanlara.Aç kalıyoruz ama Ramazan'ın Tadı hiç birşeyde yok
-
MinervaL bunu yazdı:
Nice Ramazanlara.Aç kalıyoruz ama Ramazan'ın Tadı hiç birşeyde yok
-----------------------------İşin güzel tarafı da aç kalmak aslında :)
Allah'ın bize verdiği nimetlerin kıymetini anlıyoruz. Allah'a teşekkür ediyoruz... Özlemişim vallahi :)
-
@baron27
laroxyl tablet atınca 1 saate kalmaz uyku yapıor gözler açılmaz oluor
sonuc: deliksiz uyku :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------iyi ramazanlar tbt
.....
...
.
-----------------------------padişağım bayramda elini öpmeye geleceğim