Ramazan'da Bilinçli Tüketin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sizlerle iftarda bilinçli tüketmenin önemini değişik de olsa anlatmaya çalışan bir video paylaşmak istiyorum. Ramazan ayında gündüz fakirleri iftar vakti de zenginleri anlamaya çalışmanın bir manası yok. Az yiyin, yavaş yavaş tüketin, sağlık elden gitmesin.

http://on.fb.me/oGtDRA

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

1 aydır tüm kanallarda aynı şey 

bol bol su için , tuzlu ve şekerli şeyleri tüketmeyin  sonuç olarak metabolizma bozulacak bu sıcakta başka birşey degil

en verimli kullanabilmenin tek yolu uyumak olabilir , yine fazla yerseniz sindirdiğinizde tekrar acıkacaksınız 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

En iyisi tutmayalım biz bu orucu,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

tutmuyorum kafam rahat :D

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

şu 2 günde sigara krizim tutmaz ise sorun yok :))

Boş İşler Uzmanı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

dinle alakası olmayanların ramazandaki tavsiyelerini dinlemek ne garip oluyo :)

tutan kendine tutar tutmayan kendine tutmaz inanırsın inanmazsın

kimse sana niye tutuyon demiyorsa sende kimseye tutma tutarsan şöyle böyle diyemezsin

Her ramazanda aynı konular tahribat da açılışor her ramazanda konuyu görenler karşılığında evrim karşıtı konular açıyor

sonuç: her iki tarafda banlanıyor :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

kimse sana niye tutuyon demiyorsa sende kimseye tutma tutarsan şöyle böyle diyemezsin

Her ramazanda aynı konular tahribat da açılışor her ramazanda konuyu görenler karşılığında evrim karşıtı konular açıyor

alper oruç din ile alakalı degil metabolizma ile alakalıdır , sen normal bir günde de oruç tutabilirsin veya birşeye dikkat çekmek için ölüm orucuna girebilirsin.

bizde o metabolizma dan bahsediyoruz sen sanıyormusun ramazanda bilinçli tüketin diyenler dini olarak yorumluyor hepsi sağlıksal açıdan olan bitenleri ve en iyi şekilde nasıl geçirebileceiğinize dair fikirler sunuyor :) inanç ile alakası yok yani tutan da tutmayan da kendine

islamda oldugu gibi budizmde biraz daha değişik bir oruç şekil var !-_-!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

Sana bir kaç şey yazasım geldi Alper.

Din ile alakalı ultra bilgili olduğumu düşünüyorum. O yüzden Din ile işim olmuyor ve olmayacak. Ki zaten bir konu hakkında bilgi sahibi olmazsan onunla alakan olur ama körü körüne alakan olur. Orucu tutan da tutmayan da kendisi için tutuyor herkesin kendi sağlığı kimseyi ilgilendirmez. Sen her zamanki garip bakış açınla yaklaştığın için benim burada: "Tutma! Tutarsan şöyle böyle olur" dediğimi düşünüyorsun ama video'yu bile izlememişsin burada aynı garip yaklaşımınla konuşuyorsun. Hele hele sondan 2. satırını hiç anlamadım. Ramazanda açılan konulara karşı evrim karşıtı konuların açılması fikri bana saçma geldi. Ne dersin? 

Sonuç: Adam olan banlenmez.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

herkesin tuttugu kendine tabi =) şaka bir yana bu sıcakta susuz geçecek 15 saat, karacigerin günde 4 saat dinlenebiliyor olması, metabolizmayı bozar beyler, kimse çıkıpta oruç faydalıdır çığırtkanlıgı yapmasın =) Bi de saygı bekliyorsunuz tamam, ama siz su içmiyorsunuz diye de ben kuytu köşe aramak zorunda degilim su içmek için

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

2 yıldır her sahurda haşlanmış yumurta ve yemek aralarında içilen suyla çok rahat geçiriyorum,kimse bana oruç metabolizmayı bozar kafayı yersin muhabbeti yapmasın hiç bir sıkıntım yok Allah'a şükür..Bu arada animasyon güzeldi :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

yanak bunu yazdı:

2 yıldır her sahurda haşlanmış yumurta ve yemek aralarında içilen suyla çok rahat geçiriyorum,kimse bana oruç metabolizmayı bozar kafayı yersin muhabbeti yapmasın hiç bir sıkıntım yok Allah'a şükür..Bu arada animasyon güzeldi :)

içki de zararlı degil sigara da zaten içiyorsun mis keyif, acısı 40 yıl sonra çıkıyor

Toplam Hit: 8580 Toplam Mesaj: 67