Ramazan'da Bilinçli Tüketin
-
tutuyorum ama zorlaniyorum zaten cok yiyen biriyim dun gece yiyemedim midem almadi simdiden kazinmaya basladi aksama kadar napacaksam :D ama iyi veya kotu nefsin egitimi icin dinimiz boyle buyurmus faydasi zarari bilinmez ama kola icmeyecegim icin sanirim bana faydali :F
-
glaurung bunu yazdı:
-----------------------------
yanak bunu yazdı:
2 yıldır her sahurda haşlanmış yumurta ve yemek aralarında içilen suyla çok rahat geçiriyorum,kimse bana oruç metabolizmayı bozar kafayı yersin muhabbeti yapmasın hiç bir sıkıntım yok Allah'a şükür..Bu arada animasyon güzeldi :)
-----------------------------içki de zararlı degil sigara da zaten içiyorsun mis keyif, acısı 40 yıl sonra çıkıyor
-----------------------------yani orucun acısı 40 yıl sonra mı çıkacak?
-
lordvader89 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
dinle alakası olmayanların ramazandaki tavsiyelerini dinlemek ne garip oluyo :)
tutan kendine tutar tutmayan kendine tutmaz inanırsın inanmazsın
kimse sana niye tutuyon demiyorsa sende kimseye tutma tutarsan şöyle böyle diyemezsin
Her ramazanda aynı konular tahribat da açılışor her ramazanda konuyu görenler karşılığında evrim karşıtı konular açıyor
sonuç: her iki tarafda banlanıyor :)
-----------------------------Sana bir kaç şey yazasım geldi Alper.
Din ile alakalı ultra bilgili olduğumu düşünüyorum. O yüzden Din ile işim olmuyor ve olmayacak. Ki zaten bir konu hakkında bilgi sahibi olmazsan onunla alakan olur ama körü körüne alakan olur. Orucu tutan da tutmayan da kendisi için tutuyor herkesin kendi sağlığı kimseyi ilgilendirmez. Sen her zamanki garip bakış açınla yaklaştığın için benim burada: "Tutma! Tutarsan şöyle böyle olur" dediğimi düşünüyorsun ama video'yu bile izlememişsin burada aynı garip yaklaşımınla konuşuyorsun. Hele hele sondan 2. satırını hiç anlamadım. Ramazanda açılan konulara karşı evrim karşıtı konuların açılması fikri bana saçma geldi. Ne dersin?
Sonuç: Adam olan banlenmez.
-----------------------------siz ataist değilmisiniz sizi neden bukadar alakadar ediyo onu anlamıyorum :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
dinle alakası olmayanların ramazandaki tavsiyelerini dinlemek ne garip oluyo :)
tutan kendine tutar tutmayan kendine tutmaz inanırsın inanmazsın
kimse sana niye tutuyon demiyorsa sende kimseye tutma tutarsan şöyle böyle diyemezsin
Her ramazanda aynı konular tahribat da açılışor her ramazanda konuyu görenler karşılığında evrim karşıtı konular açıyor
sonuç: her iki tarafda banlanıyor :)
-----------------------------Sana bir kaç şey yazasım geldi Alper.
Din ile alakalı ultra bilgili olduğumu düşünüyorum. O yüzden Din ile işim olmuyor ve olmayacak. Ki zaten bir konu hakkında bilgi sahibi olmazsan onunla alakan olur ama körü körüne alakan olur. Orucu tutan da tutmayan da kendisi için tutuyor herkesin kendi sağlığı kimseyi ilgilendirmez. Sen her zamanki garip bakış açınla yaklaştığın için benim burada: "Tutma! Tutarsan şöyle böyle olur" dediğimi düşünüyorsun ama video'yu bile izlememişsin burada aynı garip yaklaşımınla konuşuyorsun. Hele hele sondan 2. satırını hiç anlamadım. Ramazanda açılan konulara karşı evrim karşıtı konuların açılması fikri bana saçma geldi. Ne dersin?
Sonuç: Adam olan banlenmez.
-----------------------------siz ataist değilmisiniz sizi neden bukadar alakadar ediyo onu anlamıyorum :)
-----------------------------niye ateistler öneride bulunamaz diye bir kural mı var ?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Hayır Deist'im. Beni insan sağlığı ile alakalı her şey ilgilendiriyor. Zaten farkındaysan sağlık üzerinden vurgu yaptım. Ayrıca onun doğrusu Ateist.
-
lordvader89 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Hayır Deist'im. Beni insan sağlığı ile alakalı her şey ilgilendiriyor. Zaten farkındaysan sağlık üzerinden vurgu yaptım. Ayrıca onun doğrusu Ateist.
-----------------------------her ne boksa işte :)
Şimdiye kadar islam a söz söyleyenler şimdi ramazanda oruç tutanların sağlığını niye düşünyo
ben onu anlayamıyorum neden neden?
bu konuyu sen değil başkası açsa normal karşılardımda belli bir grubun elemanın açmasının anlamını anlamıyorum garip geliyo :)
videoyu izledim güzelde yani neden neden neden? :)
@paxer e gelince
" bol bol su için , tuzlu ve şekerli şeyleri tüketmeyin sonuç olarak metabolizma bozulacak bu sıcakta başka birşey degil"
bozulan bizim metabolizmamız sanane? :)
@glaurung demiş ki
"içki de zararlı degil sigara da zaten içiyorsun mis keyif, acısı 40 yıl sonra çıkıyor"
BEn sana içke ve sigaradan ölen milyonlarca kişi gösteririm sen bana ramazanda oruç tutup ölen 1 kişi gösteremezsin :) adam 70 yaşında oruç tutuyo senden benden dinç adam sigora içiyo 60ı görmeden küt :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------her ne boksa işte :)
Şimdiye kadar islam a söz söyleyenler şimdi ramazanda oruç tutanların sağlığını niye düşünyo
ben onu anlayamıyorum neden neden?
bu konuyu sen değil başkası açsa normal karşılardımda belli bir grubun elemanın açmasının anlamını anlamıyorum garip geliyo :)
videoyu izledim güzelde yani neden neden neden
-----------------------------İslama kim söz söylemiş Alper? Belli bir grup nedir? Sen bunları mantıklı bir şekilde açıkla bana, bütün işimi gücümü bırakıp sana açıklama yapacağım ben de.
-
Anlamadığım şey tutmayan adamlar da gelip burada atıp tutuyor oruç ağzımla sövmeyecem şimdi :)
-
hahah süper ya
-
glaurung bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
2 yıldır her sahurda haşlanmış yumurta ve yemek aralarında içilen suyla çok rahat geçiriyorum,kimse bana oruç metabolizmayı bozar kafayı yersin muhabbeti yapmasın hiç bir sıkıntım yok Allah'a şükür..Bu arada animasyon güzeldi :)
-----------------------------içki de zararlı degil sigara da zaten içiyorsun mis keyif, acısı 40 yıl sonra çıkıyor
-----------------------------yani ??