Rambo 4 [2008] Dvdrip, Türkçe Dublaj, Rapid + No Rapid
-
Bu yasta bu film.
Benim hosuma gitti, Ramdo 3 ve 4 favorilerim. -
Ben çok beğendim şahsen. Hatta teknolojinin gelişmesiyle en iyi Rambo filmini yapmışlar. TVden zileyernler büyük ihtimalle kanlı sahnelerden mahrum kaldı, yazıııık :)
Arkhe bunu yazdı:
-----------------------------filmin sonlarına doğru ramboyu teröristler kovalarken ağacın kovuguna rambo bi bomba gizliyo o bombanın nedir neyin nesüdür nükleer bomba gibi abü ya o ne.
-----------------------------Dikkatli izlememişsin. Filmin başlarında orda bi bombadan bahsediyo yanından geçiyolar. İngilizler atmış büyük bi bomba ama patlamamış. Küçük bombayı onun yanında patlatıyo büyük bomba da harekete geçiyo.
-
Arkhe bunu yazdı:
-----------------------------filmin sonlarına doğru ramboyu teröristler kovalarken ağacın kovuguna rambo bi bomba gizliyo o bombanın nedir neyin nesüdür nükleer bomba gibi abü ya o ne.
-----------------------------agaca koymuyor onu. dikkatli izleseydin anlardin. ondan once de ordan gecerken rehber soyluyor II.dunya savasindan kalma ingilizlerin kullandigi bilmem ne bombasi. rambo da ufak bi bomba(mayn galiba) koyuyor yanina, o buyuk bombayi tetikliyor.
edit : yukardaki murid anlatmis
-
Vurulma ve kan effektleri super olmus amk :) manyak bir film...
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------Vurulma ve kan effektleri super olmus amk :) manyak bir film...
-----------------------------Evet ama TVde kesmislerdir kesin
-
ya iste holywood un siyasal propaganda da kullanılmasının bariz örnegi. Hatırlarsanız myammar adasında askerler darbe yapıp ulkenin dısarıyla baglantısı kesmislerdi. Bu film de onu karsı yapıldı
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------Vurulma ve kan effektleri super olmus amk :) manyak bir film...
-----------------------------
Evet ama TVde kesmislerdir kesin
-----------------------------Evet, baya kesmisler hemde. Örnegin John Rambo adamin bugazindan tutuyor, orayi kesmisler.
Böyle filmlere sinemada bakacaksin.Birde Rambo 4 eski fimlerine nazaran daha gercekci olmus. Rambo yanliz degil, diger askerlerde var.
-
kesinlikle daha gerçekçi. Tek gerçekçi olmayan sahne gördüm. Hani Rambo ve hatun kamptan çıkarken iki asker beliriyo, orda keskin nişancı adamları vurduğunda geri doğru uçuyolar. Orası çok saçmaydı. Ama dövüşler, silahlar gerçekten daha gerçek gibi.
-
Eyw hocam
-
Elindeki yay ile ok atarak balık avlaması sahnesine bittiğim film klasik rambo filmleri tadındadır..