Rambo 4 [2008] Dvdrip, Türkçe Dublaj, Rapid + No Rapid
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Ben çok beğendim şahsen. Hatta teknolojinin gelişmesiyle en iyi Rambo filmini yapmışlar. TVden zileyernler büyük ihtimalle kanlı sahnelerden mahrum kaldı, yazıııık :)
Arkhe bunu yazdı:
-----------------------------filmin sonlarına doğru ramboyu teröristler kovalarken ağacın kovuguna rambo bi bomba gizliyo o bombanın nedir neyin nesüdür nükleer bomba gibi abü ya o ne.
-----------------------------Dikkatli izlememişsin. Filmin başlarında orda bi bombadan bahsediyo yanından geçiyolar. İngilizler atmış büyük bi bomba ama patlamamış. Küçük bombayı onun yanında patlatıyo büyük bomba da harekete geçiyo.
-----------------------------filmin başını izlemediydim zati:)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------kesinlikle daha gerçekçi. Tek gerçekçi olmayan sahne gördüm. Hani Rambo ve hatun kamptan çıkarken iki asker beliriyo, orda keskin nişancı adamları vurduğunda geri doğru uçuyolar. Orası çok saçmaydı. Ama dövüşler, silahlar gerçekten daha gerçek gibi.
-----------------------------Orasi benimde hosuma gitmemisti. Yada Rambo filmin sonlarina dogru bir makinanin basina geciyor, adamlarin kolu kopuyor falan.
Yinede zevkle izledim -
bu türk düşmanı piçin filmlerini izlemeyin rant kazandırmayın
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------bu türk düşmanı piçin filmlerini izlemeyin rant kazandırmayın
-----------------------------Ben şahsen Türk düşmanlığını görmedim.
Önüne geleni düşman ilan ediyolar adamın ağzından duyduysan o başka.
Konuyu başka yere çekmeyelim. Rambo bizim çocukluk kahramanlarımızdan.
Ayrıca millet korsanını izliyo kimsenin rant kazandırdığı yok :D
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------bu türk düşmanı piçin filmlerini izlemeyin rant kazandırmayın
-----------------------------hehe :D keloğlan neyimize yetmiyo demi ? Yada büyük kum deposunda bütün istanbul mafyasını hiç mermisi bitmeyen 6 patlarla çökerten fahrettin cüreklibatur filmleri demi ?
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------Varg bunu yazdı:
-----------------------------hehe :D keloğlan neyimize yetmiyo demi ? Yada büyük kum deposunda bütün istanbul mafyasını hiç mermisi bitmeyen 6 patlarla çökerten fahrettin cüreklibatur filmleri demi ?
-----------------------------ehehhheee güzel tespit. kum tepelerinde yuvarlanıp alnına alnına çakıyo valla.
-
yeni nesil gençlik avrupai oluyormuş dimi aman ne derse desin banane :)))
devam edin böyle