Rambonun Ali Samiyenin Ortasına F.B Bayrağını Diktiği Video ..
-
estetic_60 verdiğin resim ne?
"münasır" ve "münasip" ne alaka!!!!!!!!!
legolas sana yeteri alaka cevap vermiş ama anlamamışsın :))
----------------
şaka bi yana düşman olmayak şimdi. Dokunmmuş olabilir, lafımı geri alıyom. Her takımın delisi vardır. Bayrağı diken iyi bi boq yemiş işte :)) -
tamam ezik lafımdan dolayı özür dilerim şimdi editleyip kaldırıyom
-
hadi şimdi öpüşüp barışın :P kndımı elçi gbi hissettım :) o deilde bugunkü mac nolucak gsnın halı pek bi vahim :)
-
GS-BJK TARDEŞ TAKIM
fb yi sktr et :D -
Şu ramboya hayranım.
Bir gsli olarak söylüyorum.
Adam fanatik.
Hapse düşüyo ordan bile maçını izlior fenerin.
Bravo ama deli raparo var yaparmı yapar :) -
Walla gs-bjknin kardeş olmama ihtimalini düşünemiyorum.anca işte.yoksa tek başlarına bi pok yiyemez ikiside.ornegin gecen seneki son haftalardaki derbi.kardeşligin de böylesi gorulmemiştir.helal olsun.
-
Walla gs-bjknin kardeş olmama ihtimalini düşünemiyorum.anca işte.yoksa tek başlarına bi pok yiyemez ikiside.ornegin gecen seneki son haftalardaki derbi.kardeşligin de böylesi gorulmemiştir.helal olsun.
-
-
-
Wizard 10-15 tane yazmana gerek yok olm görüyoz biz.
Toplam Hit: 6652 Toplam Mesaj: 51