folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rambonun Ali Samiyenin Ortasına F.B Bayrağını Diktiği Video ..

Rambonun Ali Samiyenin Ortasına F.B Bayrağını Diktiği Video ..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    fenerbahçeliyi fenerbahçeliden başka kim sever ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek
    Walla gs-bjknin kardeş olmama ihtimalini düşünemiyorum.anca işte.yoksa tek başlarına bi pok yiyemez ikiside.ornegin gecen seneki son haftalardaki derbi.kardeşligin de böylesi gorulmemiştir.helal olsun.

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    bozuk papağan : Pp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    manyhak :D:dAS:dD:.D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    ah aq yıne basladık :)

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    beyler hepinize çok teşekkür ederim ama ben fenerli arkadaşlardan sadece o video yu istemiştim yalnışlıkla sildim pc den gs ile kıyaslamadım ama sanrm bazı arkadaşlar alınmış yok işte gs nin üstünllüğü flan filan neyse

link i yollayan arkadaşlara teşekkür ederim .. video yu aldım ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    Fenerbahçe taraftarı daima eziktir...

Örneğin bizimkiiler fener formalarınla fenerbahçelilerin arasına girip maçta çıkardı formaları beşiktaş tezahüratları yaptı.Fenerliler aynı şeyi yaptı çıkarken dayak yedi.Ama noldu İnönü basıldı çarşı kowalandı!.Polisin arkasına saklanıp inönüye gelindi noldu inönüye girdik.
    Aynı şekilde.
    Galatasaray uefa kupasını aldı 2 3 ay sewindi Görgüsüz oldu
    Fenerbahçe 2 sene ewwel ki şampiyonluğunda 1 sene şampiyonluk sewinci yaşayıp en uzun şampiyonluk sewinci yaşayan takım oldu.
    Souness bayrağı dikti.Diğeri bıçak çekti yakalandı arkaya atıldı.... :)

-(Beşiktaşlı):Sizi kalecisiz yendik amq
    -(Fenerli):Bizde galatasarayı altı sıfır yenmiştik.

Alakaya bak amq

-(Gsli):Nasıl koyduk ama 4-0
    -(Fenerli)bizde 6 0 yenmiştik
    -(Gs)e bizde 7 0 yenmiştik
    -Fenerli:geçmişe mazi denir

amq kendisi az önce yendi sanki.

WS.ws. ;).neyse sinmirlendim yine :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ehheh exploit coşmuş a.q :D
    +1..
    he hadi lan söyleyin hadi:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    exploit kimse kimsenin görüşünü deiştirmez kimse kimseye ezik diyemez ..

ilk başta bunu bil..

şu yazınada çok güldüm bi boktan analmadın aslınd boş boş sadece yazmak için yazdığın şurdan belli
    gs uafa kupası almış 2-3 ay sevinmişiniz..hakkınız tabi büyük kupa ben olsam 1 sene de sevinirdim hiçde 2-3 ay sevindiniz diye görgüsüzsünüz diyen olmaz .. ama kupa alındı 99 da yıl geldi 2006 ya hala herşeyde gs taraftatı olarka azcık haksız çıkmaya gidin hemen muhabbeti keyio gs taraftatı ve araya şöyle bişi sokuyo

- olm tamam öyle oldu böyle oldu koydunuz yenildik şu oldu bu oldu uefa kupasını kim aldı ya en büyük biziz biz avrupa fatihiyiz :D :D

insan gülüyo tabi ..

bende diyorum ki tesadüf olmadığını göster ozman bi takım 7 sene daha bi bok yapmadan duruyosa ben bunun altında başka bişey ararım ..

sen aramazsın başkası aramaz bena rarım buda benim görüşümdür..biraz daha büyük hedefler koymadınız o uefa kupasını aldınız yattınız o sizi 20 senemi geçindircek neden şampiyopnlar ligi kuapsını almak istemediniz ..

neyse fazla uzatmaya gerek yok ben az önce de söyekleyeceğimi söyledim ben sadece fenerli arkadaşlardan rambonun video sunu istedim başka takım arkadaşlarından herhangi bir video ya yorum beklemedim polemik başlatmayın artık..

iyi günler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    polemiği çok güzel başlatmışsın...
    tesadüf olmadıgını göster diorsunda.
    Tesadüf dedigin şeyde kolay takımlar gelir yenersin geçersin vb şeyler olur.
    Dünyada namağlup uefayı alan tek takımız. Tesadüf dimi?
    siz rüyanızda bile göremezsiniz.onun ne demek oldugunuda anlayamassınız.birde demişsinki bir takım 7 sene birşey yapmıorsa ben onun altında başka şeyler ararım. sen kimsinki? sen avrupada başarı ne demek bilirmisin? anlayabilirmisin bazı şeyleri? hiç sanmıoorum.
    gs taraftatı ve araya şöyle bişi sokuyo - olm tamam öyle oldu böyle oldu koydunuz yenildik şu oldu bu oldu uefa kupasını kim aldı ya en büyük biziz biz avrupa

Her muhabbetin altına 6-0 ı sokanlar kim acep?biz tabiki sokucaz her lafımızın altına onu.sizin rüyanızda bile göremeyeceginiz bi başarı o.
    ****bende diyorum ki tesadüf olmadığını göster ozman bi takım 7 sene daha bi bok yapmadan duruyosa ben bunun altında başka bişey ararım .. sen aramazsın başkası aramaz bena rarım buda benim görüşümdür..biraz daha büyük hedefler koymadınız o uefa kupasını aldınız yattınız o sizi 20 senemi geçindircek neden şampiyopnlar ligi kuapsını almak istemediniz ..

sadece bu yazıyı okut başkasına senin fenerli oldugunu direk anlar.hani dior ya fenerliler izi kıskanıonuz çekemionuz şöyle böyle diye. kim kimi acaba

DİPNOT: BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU!

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 7095 Toplam Mesaj: 51