folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ram"Ler Hakkında Bilgi İstiyorum

Ram"Ler Hakkında Bilgi İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    turuncu bunu yazdı:
    -----------------------------

çok saol fatih kardeşim... evt ikisinide gayet güzel görüyo sadece messenger yazışmalarında ufak bir takılma oluyordu oyunlarda hiç problem falan olmuyor canavar gibi. şimdi çıkarıyorum tekrar teşekkür ederim.

bişey deilde oradaki çıkardıın boşluğa uygun ram tak bi tane daha canavarlığı artsın 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    fatihkutlu bunu yazdı:

turuncu bunu yazdı:
    DIMM1 1 GB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz)

DIMM2: Samsung M3 68L6423BT1-CB0 256 MB PC2100 DDR SDRAM (2.5-3-3-6 @ 133 MHz) (2.0-2-2-5 @ 100 MHz)

bu ramlar pcde takılıy duruyo sizce 256mb olanı çıkarmam gerekirmi???

senin bilgisayar bunları görüyomu ikisini birliikte bide hiç takılma falan olmuyomu bunlar çakışırlar mhzleri farklı

256 yı sök yararı olur

1000 sefer soyledim, frekans farklılıkları belleklerin calısmasında sorun yaratmaz. bellekler geriye donuk uyumludur, yani yuksek frekans ile dusuk frekans 2 bellegi birlikte calıstırabilirsiniz. belleklerde stabilite sorunu cas gecikmelerinden ve ras'dan kaynaklanır. yapmanız gereken cas gecikmelerini esitlemektir. dusuk cas daha hızlıdır, yani yuksek olanı dusuge gore ayarlayacaksınız.

Turuncu, senin 2. slottaki rami kullanman sana bir pek bir "+" katmaz. dual channel calıstırmadıgınız surece laf olsun diye bos slotlara ram takmayın.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 2285 Toplam Mesaj: 13