Ramstein
-
hastasi oldum ben bu grubun. bir de nedediklerini anlasam :)
-
Valla ileri derecede faşist bi grup...Faşistlikleri sözlerine de yansımış birazcık,ayrıca Almanca bilenler bilir gayet romantik,felsefi ve ara ara sapık sözlere yer vermişler :)
Ama kaliteli müzik yapıolar ayrı konu... -
ja
du hasst mich
:)) -
kabus bunu yazdı:
-----------------------------
ja
du hasst mich
:))
heheh:)))bence sözlerini kaabus çevirsin size..bakın adam hiphopçu ama rammsteini de bilio yaani:))neden acebaa???
-
daha dinlemedim yada merak duymadım okadar isimlerimni duydum ama :P
-
HELLOWEEN bunu yazdı:
-----------------------------heheh:)))bence sözlerini kaabus çevirsin size..bakın adam hiphopçu ama rammsteini de bilio yaani:))neden acebaa???
Acaba neden . -
quake adlı oyunun oyun miziğini yapanlada onlardı galiba yanlış hatırlamıyosam
-
Rammstein harbiden sağlam gruptur müziklerini bi çok metal grubuna eşdeer dinnerim rammstein gibi sevdiim bi heavy metal olmayan grub varsada oda
Rob zombie dir
Ki quake2 nin müzikleride bu şahsiyete aittir
Not:Q2 müzikleri heryerde dinnlenebilir
Not2:Rob Zombie de öyle -
Rammstein heavy metal yapmıyor onların yapdıgı muzık turune ensturıyımantalmı yanı yazamadım kusrua bakmayın :) ondan denıyor ı$te kuzenım fanatıgıdır o solemısdı ama cıdden saglam grup bana gore en guzel $arkısı Links :P o sarkıda cok sey anlatılıo
-
ben biraz once ilk defa bir music shpta dinledim.. daha ilk sarkilarinda `ahanda simdi kulakliktan cikip kafa goz gircekler` dedim kendi kendime.. hicbir sarki turunu kotumseyemem ama ben acikcasi bayagi sert buldum bu arkadaslari..
-
Progresive Rock yaparlar,
Zamanında punk söledi punk rock yaptılar
Enstürmantel rock yada metal le alakası yoktur
Heavy Metal olmayan grub denince ne anlıyosun bi üstteki arkadaşım ???
Toplam Hit: 8455 Toplam Mesaj: 32