folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rap Hiphop Giyim Magazalari Hk.

Rap Hiphop Giyim Magazalari Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    merhaba arkadaslar istanbul'a yeni tasiniyirm istanbulda bildiginiz rap giyim magazalari warmi acaba ?? ama lutfen pislick magazalarini söylemeyin pislick disinda herhanqi bir rap giyim magazasi istiyorum asya awrupa farketmez ama awrupa olmasi daha iyi olr tabi :))

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    hmm rap giyim magazası diye birşey de mi varmış:|

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    lafım sana değil ama :) rap-hiphop bunu dinleyenleri anlamıyorum şahsen!. bide giyinişleri tam bi felaket!.yolda yürüdükleri zaman kim bilir ne laflar ediliyor onlara ama işte farkında değiller (adam gibi efendi gibi giyinmek varken :) neyse ben nefret ederim sevenide mutlaka vardır :) zevkler tartışılmaz dim konuyu kapatim!.. :)

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı sen istanbulun neresine tasınıyosun?

bu arada öle rap magazası falan varmı bilmiyorm ama çık taksime orda pasajlarda falan garip garip şeyler satan yerler var kesin yol gösterirler tarif ederler...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

istanbul bakirköy falan ama heryere gideriz farketmezz

++dogru solemissin arkadas zewkler tartisilmez eger kim ne diycek diye giyinseydik hepimiz ayni tarz ayni renk giyinelim olsn bitsin bölece kimse kimsenin giyimine laf atmaz. adam gibi giyim ne demek oluyo siyah takim altına beyaz gomlekmi hani mafya dizileri falan :O yada kumas pantolonmu kasit adam gibi giyinmekten :)) 

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek

eğer ben adam gibi giyinmek derken ; senin aklına "siyah takim altına beyaz gomlekmi hani mafya dizileri falan :O yada kumas pantolonmu kasit adam gibi giyinmekten ""  derken aklına bunlar geliyorsa bişe diyemicem !..  ama sözlerim anlıyana çok rahat ulaşmıştır..uzatmaya gerek yok!. mürit ler sana yardımcı olur o konuda...

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Bizim Protesto yaf$aa bilir xD Bana alcaktı Bakırköyden demekki var bakırköyde pislick den alcam dedi ama sen istemiosun orayı galiba :D fakat repçiler genelde b.köy de takılıolarki mutlaka vardır xD Bakırköy karusel in önnde takılıolar onlara sorabilirsin :P Bide geçen Kadıköy amkı$masında görmü$tüm m0da taraflarında vardı sanırsam :| ama tam olarak nerde kestiremiorum :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    allahım sen akıl ver su aloşa :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

biliorm ya caruselin orda takiliyolar ama konusulmuyo ibnelerle adam gibi :D bakirkoyde tek bildiqim pislick warda artik pislickte herkesin elinde war farkli rap giyim markalari lazim...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Bakırköy Time is Money ; yada kadıköy de Merdiven Cru'nun kendi yeri var ordan alırsın.. Merterde de ucuza güzel şeyler buabilirsin ..

dont think twice its all right
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    merterde bulabilirsin
Toplam Hit: 15144 Toplam Mesaj: 17