folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rap Hiphop Giyim Magazalari Hk.

Rap Hiphop Giyim Magazalari Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

the_impossible bunu yazdı:
    -----------------------------
    lafım sana değil ama :) rap-hiphop bunu dinleyenleri anlamıyorum şahsen!. bide giyinişleri tam bi felaket!.yolda yürüdükleri zaman kim bilir ne laflar ediliyor onlara ama işte farkında değiller (adam gibi efendi gibi giyinmek varken :) neyse ben nefret ederim sevenide mutlaka vardır :) zevkler tartışılmaz dim konuyu kapatim!.. :)
    -----------------------------
    neden anlamıyorsun bende seni anlamıyorum sahsen ben rap hıp hop severım vede soylerım izmir underground tanım

rapla kendını ıfade edebılırsın bır cak onuyu parcalarınla anlata bılırsın ap cılara hep laf atıyorlar dedıgıngıbı bol seyler gıyıp gezerken tuhaf tuhaf bakıyorla bu rap ın pek fazla yaygınlasmamasından kaynaklanıyor sanırım da neden rock cılara ayn ıgozle bakmıyorsunuz sımsıyah acayıp gıyınırler bazıları satanıst gıbı takılırlar asıl tuhaf onlar rap hıc olmazsa eglencelı mutluluk veren bırsey bana gore ha damar parcalarıda yo degıl :d

rap ı bırgun benımsıceksınız :d bayrak rock cılarda ama rengı sıyah :d bukadar yeterya zevkler ve tatlar tartısılmaz you :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

rapi bende severim ama dinlemesini rap seviyom die 3 beden büyük giysi giymeye gerek yok

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    undergraund
    undergraund's avatar
    Erkek
    rap dinlemek güzel ama giyinme si hayır boktan boktan kıyafetleri giyinip ben rap cıyım diyorlar nasıl boktan işse dinlemek güzel ama giyinmek asla:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    giyimle hicbirsey olmaz eger icimde tsm warsa bol giyinmeyi sewsemde bol giyinir tsm solerim simdi ben simsiyah giyinsem rockcı olmak zorundamiyim?? yada takim elbise giyen bi adam illa turk muzıklerimi dinlemek zorunda.. rap rock arabex kawgasi yapmaya gerek yok hepsinin anlattıkları amacları farklı sadece birbirimize saygi duyalim yeter bence. bana gorede dar giyinip wucudunun her yerini meydana cıkarmak hatali ama ben sesimi cikarmiyorum insan kendine yakisani kendi secer.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

İstanbul/Beyoğlu İş Merkezi'nin en alt katındaki "Mazot" adlı dükkanda hiphop dünyasına ait birçok şey bulursun. Mazotun Z si ters yazılmış logoya. Tamam ?

bide buna patladım :D "merhaba arkadaslar istanbul'a yeni tasiniyirm" karadenizli misin bizden misin la :D

sanılanın aksine...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

İst. ile alakam yok :D ben bazılarına cvp için yazıyom;

Hiçkimsenin giyim zevkine bişey diyemezsiniz,siz yeşil seviyosunuzdur o sarı bi başkası siyah...Kimi ufak giymeyi kimi bol giymeyi sever...

Ben bol giymeyi severim,zincir fln takmayı severim...56 beden fln giyerim alta,üstede en az xxl :D duruma göre bişi takmam boynuma duruma göre asker künyesi duruma göre büyük madalyon...Şu madalyon olayında çok hassasım özellikle,görmüşsünüzdür tim satan yerlerde kolyeleri,bi tane 2Pac aldım takıyorum dışarı çıktımmı millet öküz gibi bakıyo amq :\ sizene benim ne taktığımdan?Millet küpe takıyo,ben küpe takmayı sevmem,takanıda sevmem ama gidipte tren görmüş öküz gibi dönüpte bakmam,yada sen niye küpe takıyon totoş fln demem gidipte...Herkes dalgasına baksın kim nası giyiniyosa giyinsin...Selametle (F) :D 

:)
Toplam Hit: 15145 Toplam Mesaj: 17