Rapid Account Check Control (Yazılım Hazırlığı)
-
sana pm den görüntüsünü atayım programın..
-
abi alt menüyü türkçeleştirme imkanın varmı ?
edit: gerekte olmayabilir :D
-
sadece alt tarafının türkçe olması yeterli mi ki:)
-
gerekte yok ya 3-5 tuş var onlarıda ingilizceden çözsünler yani..
hoş olmuş böyle emeğine sağlık.
-
captivate kullanmayı biliyorsan sana msnimi vereyim, programın videosunu çekersin.. bu programı yabancılarada vereceğim karar verdim :) O yüzden ingilizce olsun.
-
ne yazıkki kullanmayı bilmiyorum :)
-
peki bilen arkadaşlar varsa msnini pm den yollayabilir mi? Ben uğraşmak istemiyorum... Yoksa iş yine bana kalacak
-
Hocam birşey sorcam, yapılıcak progarm sadece hesap bilgilerini mi götericek yoksa linkleri çekip download da yapıcak mı?
Söyle birşey yapılabilir mi? Hesarı gösteren listeden bir hesap tıklansın sonra download etmek istenilen linkler o hesap ile sıra ile eklesin, hata felan da alırsa listeden sıradaki hesaptan download etmeye devam etsin...
Birde skilleri banada pm den gönderebilirmisin :)
-
aSdFgH bunu yazdı:
-----------------------------Hocam birşey sorcam, yapılıcak progarm sadece hesap bilgilerini mi götericek yoksa linkleri çekip download da yapıcak mı?
Söyle birşey yapılabilir mi? Hesarı gösteren listeden bir hesap tıklansın sonra download etmek istenilen linkler o hesap ile sıra ile eklesin, hata felan da alırsa listeden sıradaki hesaptan download etmeye devam etsin...
Birde skilleri banada pm den gönderebilirmisin :)
-----------------------------yani download manager yapsın diyorsun ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------aSdFgH bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yani download manager yapsın diyorsun ?
-----------------------------Yani bi bakıma, hatta birkaç programı birleştirebiliriz. Örneğin rapid için point kasan programda yapabiliriz. Free ve premlide şekilde ama bütün bunları bi anda yapmak zor olur. Bir özelliği yapınca sırada özelliğe geçilebilir...