folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Rapid Account Check Control (Yazılım Hazırlığı)

Rapid Account Check Control (Yazılım Hazırlığı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

bütün skinleri koyabilirsin. bide msne gelebilirsin.

cberk [@] ayhan [;] info [;] tr 

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Download manager profesyonel bir iştir aslında. flashgetin mantığı gibi parçalayarak download etmezsen hızı standart ienin ki gibi olur. Yapacağım program sadece account kontrolü yapacak. Ve o account ile ilgili bilgi verecek.

Amacım basit bir tool yapmak. Yoksa uğraşılırsa bu programı bir çok şeye de çevirebiliriz. Ancak o kadar vaktim yok. Programlama dili olarak vb yi kullanıyorum.

Programı ingilizce hazılıyorum. Programı türkçe anlatabilecek ve video çekebilecek birine ihtiyacım var. captivate bu konuda iyidir.

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

dil seceneği yapsan yada direk türkçe yapsan çünkü bunu bi bizim müridler kullanır şahsi accountlar için 

gerek yoktur tek accontur genelde girip bakar rapid.den  

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Tamam programın ingilizce için sürümünü bitirdim.. Güzel çalışıyor program..

Dil destekli yapalım o zaman :)

ingilizce, türkçe ve rusça yı ben hallederim :) farklı diller bilen arkadaşlar varsa onlarda diğer dillerde yardımcı olur

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    hocam googleTranslate yeter diğer diller için. okuduğum kadarıyla öyle kastıracak bir şey değil ??

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

valla hocam translate o kadar iyi değil sanırm. Ama sıkışırsak kullanırız. Bi almanca olsa yeter zaten

ingilizce, almaca,rusça yabancı dil olarak kafidir:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    ingilizce den almancaya çeviririz daha iyi olur. bende hafif almanca var aslında ama o terimleri bilmiyorum

der die das
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    teşekkürler hocam ama almanca ve arapça için de birşeyler ayarladık sayılır..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    tamam yapabileceğim bişi varsa yapabilirim. anlamam yazılımdan ama işte hr hangi bişi..

der die das
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

tester olmak istiyorsan msnini yolla pmden

bu her arkadaş için geçerli

Toplam Hit: 3241 Toplam Mesaj: 41