Rapid Account Check Control (Yazılım Hazırlığı)
-
bütün skinleri koyabilirsin. bide msne gelebilirsin.
cberk [@] ayhan [;] info [;] tr
-
Download manager profesyonel bir iştir aslında. flashgetin mantığı gibi parçalayarak download etmezsen hızı standart ienin ki gibi olur. Yapacağım program sadece account kontrolü yapacak. Ve o account ile ilgili bilgi verecek.
Amacım basit bir tool yapmak. Yoksa uğraşılırsa bu programı bir çok şeye de çevirebiliriz. Ancak o kadar vaktim yok. Programlama dili olarak vb yi kullanıyorum.
Programı ingilizce hazılıyorum. Programı türkçe anlatabilecek ve video çekebilecek birine ihtiyacım var. captivate bu konuda iyidir.
-
dil seceneği yapsan yada direk türkçe yapsan çünkü bunu bi bizim müridler kullanır şahsi accountlar için
gerek yoktur tek accontur genelde girip bakar rapid.den
-
Tamam programın ingilizce için sürümünü bitirdim.. Güzel çalışıyor program..
Dil destekli yapalım o zaman :)
ingilizce, türkçe ve rusça yı ben hallederim :) farklı diller bilen arkadaşlar varsa onlarda diğer dillerde yardımcı olur
-
hocam googleTranslate yeter diğer diller için. okuduğum kadarıyla öyle kastıracak bir şey değil ??
-
valla hocam translate o kadar iyi değil sanırm. Ama sıkışırsak kullanırız. Bi almanca olsa yeter zaten
ingilizce, almaca,rusça yabancı dil olarak kafidir:)
-
ingilizce den almancaya çeviririz daha iyi olur. bende hafif almanca var aslında ama o terimleri bilmiyorum
-
teşekkürler hocam ama almanca ve arapça için de birşeyler ayarladık sayılır..
-
tamam yapabileceğim bişi varsa yapabilirim. anlamam yazılımdan ama işte hr hangi bişi..
-
tester olmak istiyorsan msnini yolla pmden
bu her arkadaş için geçerli