Rapid Pre Hesabı İsteyenler 2
-
varsa simdi lazım oldu...
-
Kalan hesap varsa bende alabilirm :)
-
hocam eğer premium varsa gönderirsen sevinirim
-
sadece bu konu altında 44 kişiye rapid yardımında bulundum.bu yardımımdan rahatsız olan ve inanmayan 1 kişi dışında sizden aldıgım tesekkurlere ben tesekkur ederim.şimdilik dagıtıma ara verdim ileriki zamanlarda dagıtıma dewam edicem
-
Diana kardes gonderdigin premium ne kadar cok isimi yaradi anlatamam..
Degerli paylasimin icin tesekkur ederim.
Saolasin kardes.
-
diana bunu yazdı:
-----------------------------sadece bu konu altında 44 kişiye rapid yardımında bulundum.bu yardımımdan rahatsız olan ve inanmayan 1 kişi dışında sizden aldıgım tesekkurlere ben tesekkur ederim.şimdilik dagıtıma ara verdim ileriki zamanlarda dagıtıma dewam edicem
-----------------------------Dostum inanamamak değil hala anlatamıyorum. şifre değişmiş olsa da hiç kullanamamış olsam da ilgilenmen yeter teşekkür ederim. Ancak sonrası benim açımdan olumsuzdu. pmle durumu bildirip cevap alamamam ve buraya durumu yazdığımda ise basit bir açıklama beklerken atışma derdine düşmen. her cevabında farklı birşey ortaya atıp konuyu saptırarak özellikle de hesap verdiğin kişileri öne sürerek haksızsın damgası vurmaya çabalaman. halbuki bu kadar atışma yerine basit bir bahane yeterliydi. durum anlaşılacak gibi durmuyor. En iyisi uzatmamak.
-
Kaldıysa bende alıyım
-
yafa13 bunu yazdı:
-----------------------------
Kaldıysa bende alıyım
pm attım kardes -
Varsa ben de isterim.
-
yusufyusufyusuf bunu yazdı: