folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapid Premium Hackelemek İsteyenler İçeri Girsin

Rapid Premium Hackelemek İsteyenler İçeri Girsin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

teşekkürler

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    link tekrar upload edildi indirmek isteyen pm atsın

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fakkal
    fakkal's avatar
    Erkek
    Eyv. kardeşim.. Güzel araştırma. Aldım linki teşekkürler. Uygulamaya sonra geçeceğim. Sorularım olursa PM atarım...

şimdilik bu kadar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

eyvallah bir sorunum olursa sana bir pm kadar yakınım ;)

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    yalnizkurt emeğin için çok teşekkürler , rapid premium avlarsam paylaşacam sizlerle

Gel bili bili gates
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    Bu konuda yardımcı olduğun için çok sağol... Nette hiç bir şeye para vermek istemiyorum bunu gerçekleştiriyorum...:) walla güzel paylaşım sağol...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    sağ tarafta döküman yazdım oradan da yararlanabilirsiniz ancak o dökümanı yazabilmemin en büyük emektarı yalnız türk hocam

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    genç aslında ben upload etmicektim ama arkadşalar ısrar edince upload ettim :) amacım senin dökümanı baltalamak deil zaten aynısı galiba sadece eskiden kalan bi konuyu canlandırmış olduk ama tavsiyem artık linkleri açıktan verme rapid preleride çünkü bu site dışından gelen giden çok oluyo o zaman tbt üyeliğinin manası kalmıyor

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Teşekkür ediyorum linki ve konuyu paylaştığı için.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    çok tşkler ;)

...said addicted.
Toplam Hit: 30821 Toplam Mesaj: 119