Rapid Premium Hackelemek İsteyenler İçeri Girsin
-
hocam link i elinde olan paylaşabilirmi
-
link sadece pm ile paylaşılmaktadır
-
eyw. hocam saolasın...
-
Tbt Felsefesıne aykırı degılmı bu tesekkur etmedınız yalvar vercem lınki :|Tesekkur etmedın küstüm boz gıbın
-
:) linkler açıktan dağıtılmamaktadır bunun iki sebebi vardır birincisi indiren hiç bir arakdaş yorum yazmıyor bunu kendime hakaret sayıyorum ikincisi bunun tbt müridlerine özel olmasını istiyorum eğer hoşuna gitmiyorsa istemezsin olur biter tbt ahlağını felsefesini çok iyi biliyosan zaten neden böyle bişe yaptığımı sormassın....
-
hocam emegine saglik.
Pm'den banada link atarmisin.
edüt: halledildi
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
dostum ne linki merak ettim millet link verirmisin filan diyor...:)
iş gayet kolay ben kendim öğrendim sayılır bu işi ama az çok yardım aldım...:) -
Davos bunu yazdı:
myblackworldweb bunu yazdı:
dostum ne linki merak ettim millet link verirmisin filan diyor...:)
iş gayet kolay ben kendim öğrendim sayılır bu işi ama az çok yardım aldım...:)
-----------------------------hocam dosyaların linkini istemiştimde. alalı çook oluyor. Anlatılanlar çok basit herkes yapar. hatta 3 - 5 hesap dağıttım bile... Elimde yeni securelediğim 3 aylık ve 1 yıllık hesaplar bile var...
-
Anlamadım ne linki ...:) bitane örnek ver istersen pw den anlıyorum az çok ama senin dediğini anlayamadım...
-
Davos bunu yazdı:
-----------------------------Anlamadım ne linki ...:) bitane örnek ver istersen pw den anlıyorum az çok ama senin dediğini anlayamadım...
-----------------------------hocam bu işleri yapmak için kaynak kodlarına ihtiyacımız yokmu. e bunları da arkadaş özel mesaj yoluyla linkini verip indirmemizi sağlıyor. herkes o linkten bahsediyor...