Rapid Premium Kontor Karsılığı Verilir
-
arkadaşlar haftaya üni gidecegim için bana lazım degil artık ordan yakalamaya calısıcam rapidleri ancak suan elimde 3 tane saglam rapid var hack hesao bunlar tabii
4 aylık nisana kadar olan : 30 kontor 2 adet vardır
6 aylık hazirana kadar olan : 40 kontor 1 adet vardır
isteyen arkadaşlar pm atısınlar he guven meselesine gelince daha once lockerz uyelik karısılıgın dagıttıgım oldu bir kaç kişiye verdim merak eden olursa veririm niclerini sorursunuz
mod: konu silinmezse sevinirim
-
edit : saat 20.26
arkadaşlar elimde suan 3 adet rapid pre vardır. üsttede yazdıgım gibi haftaya üniye gidiyorum preler asagıdaki gibi verilecektir almak isteyen pm atarsa sevinirim hersey acık sanırım
OPERATÖR TURKCELL
21.nisan 2010 >>>>> secure 15 kontor
28 nisan 2010 >>>>> secure 15 kontor
10.Haziran 2010 >>>>> unsucere 30 kontor
foruma girip cıkıyorum surekli bu akşam bitsin istiyorum fazla uzamasın ...
-
hocam ayıptır sorması hack hesap nasıl sağlam oluyo
bu arada fiyatlar iyi
-
Maili benim üstüme olacak mi ?
yani mail bilgileri senin adina mi ?
yoksa degil mi ?
-
bu ayı saymassak nisana iki ay kaldı
-
saglamlıgı sıyle kimseye vermedim yakalanma olasıgı az kota kontrolü ile sonuna kadar kullanılabilir yani benim yaptıgım gibi
mail olayı benim hiçbir alakası yok direkt hack hesap veririm sahibini devre dısı bırakabilirsen bırak ben nsl yapıldıgını bilmiyorum yapmadım
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
bu ayı saymassak nisana iki ay kaldı
-----------------------------demek ki yanlış hesap yapmışım ama fiytlarda degişiklik olmayacak aynı fiyatlar ve preler
-
cylaker bunu yazdı:
saglamlıgı sıyle kimseye vermedim yakalanma olasıgı az kota kontrolü ile sonuna kadar kullanılabilir yani benim yaptıgım gibi
mail olayı benim hiçbir alakası yok direkt hack hesap veririm sahibini devre dısı bırakabilirsen bırak ben nsl yapıldıgını bilmiyorum yapmadım
-----------------------------hocam un secure mi secure mi senmi secure ettin açıklarsan iyi olur
-
hocam valla ben uzerinde hiçbir oynama yapmadım hatta üzerlerinden download bile yapmadım secure yi tam olarak bilmiyorum nedir ne degildir bunlar sizlerinde yapmış oldugu yöntem ile hacklenmiş hesaplardır yani secure filan bilmiyorum
-
ReDsEa bunu yazdı:
cylaker bunu yazdı:
-----------------------------hocam un secure mi secure mi senmi secure ettin açıklarsan iyi olur
-----------------------------hoca öyle kimse almaz :)
hesabın maili senin üstüne olmazsa o hesap yarın da gidebilir, daha sonra da :)
hiç te gitmeyebilir ama sonucta bilgileri degistiremicem :)
ben vazgectim,
iyi satışlar :)
-
hocam mailleri benim üzerime degil neden cunku nasıl yapıldıgını bilmiyorum ben sadece dedigim gibi hack yöndetimi biliyorum ve link dagırıyorum he sen biliyorsan banada ogret bundan sonrakileri oyle yapayım biliyorum diyosan alırsın degiştirirsin bana nsl oldugunu solersin bundan sonra oyle yapıp satarım