Rapid Premium Kontor Karsılığı Verilir
-
cylaker bunu yazdı:
-----------------------------
hocam mailleri benim üzerime degil neden cunku nasıl yapıldıgını bilmiyorum ben sadece dedigim gibi hack yöndetimi biliyorum ve link dagırıyorum he sen biliyorsan banada ogret bundan sonrakileri oyle yapayım biliyorum diyosan alırsın degiştirirsin bana nsl oldugunu solersin bundan sonra oyle yapıp satarım
-----------------------------Söyliyim hocam :
Rapid premium hesaplarda secure ve unsecure diye koruma kalkani vardir.Kimisi unsecure birakir. Yani sen onlarin mail bilgilerini sifrelerini herseyini degistirebilirsin. ama Secure yani korumali olanlari ise degistiremezsin. Profil'e girmeye calisirsan senden 4 haneli kod ister ama bu kod sende yoktur :)
hic bir sekilde sifreyi, mail adresini degistiremezsin..
o yüzden mail ve sifre bilgilerini degistiremeyecegim hesabi almam, kaldi ki kimse almaz :)
-
evet sanırım anladım yeşil kapalı kilit olan secure yani değiştirilemiyen kırmızı acık olan degiştirilebilen evet
-
maılı benım ustume olan hesap var 40 kontor avea kızı arayamıom aq isteyen varsa gelsın vereyım
Expiration date: Tue, 2. Mar 2010 -
arkadaşlar soyle yapıyoruz o zmn baktım haziran ayına kadar olan unsecure yani istediginizi yapabilrsiniz nisan ayına kadar olanlar secure yani kotayı kontrol ederek sahibini kıllandırmadan download yapacaksınız
haziran ayı için olan : 30 kontor (unsecure alan kişi mail adresi şifreyi degişebilir)
nisan ayı için olanlar : 15 kontor (secure alan kişiler şifreyei mail adresini degişemez caktırmadan kullanırlar)
-
cylaker bunu yazdı:
evet sanırım anladım yeşil kapalı kilit olan secure yani değiştirilemiyen kırmızı acık olan degiştirilebilen evet
işte bu korumalı hocam. Bunu satmak istesen de kimse almaz cünkü her an şifresi değişebilir :)
-
dedigim gibi nisan ayına kadar olanlar bu sekil ama haziran acık yani ordaki kilit kırmkızı ve unsecure yazıyor isteyene verevigim iki msj yukarıda fiyatlardan
-
yaw piyasanın altında bi fiyatamı satıyom millet çokmu uçuyor neler görüyorum 2-3 aylık preler 40 kontore gidiyor heralde :)
-
ben daha setmadım usta isteyen olursa hazirana kadar olanı verecegim 30 kntr e bakalım dgrleri secure hespmış yani yeni ogrendim bunları onları da 15 kntor diyorum ama ... bakalım
-
cylaker bunu yazdı:
ben daha setmadım usta isteyen olursa hazirana kadar olanı verecegim 30 kntr e bakalım dgrleri secure hespmış yani yeni ogrendim bunları onları da 15 kntor diyorum ama ... bakalım
-----------------------------hocam sana bişe demiyorum zaten seninkiler iyi fiyat :) inşallah müşteri bulursun
-
eyv.. saol ama bakalım isteyen yok gibi