folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Rapid Premium Kontor Karsılığı Verilir

Rapid Premium Kontor Karsılığı Verilir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

cylaker bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam mailleri benim üzerime degil neden cunku nasıl yapıldıgını bilmiyorum ben sadece dedigim gibi hack yöndetimi biliyorum ve link dagırıyorum he sen biliyorsan banada ogret bundan sonrakileri oyle yapayım biliyorum diyosan alırsın degiştirirsin bana nsl oldugunu solersin bundan sonra oyle yapıp satarım

Söyliyim hocam :

Rapid premium hesaplarda secure ve unsecure diye koruma kalkani vardir.Kimisi unsecure birakir. Yani sen onlarin mail bilgilerini sifrelerini herseyini degistirebilirsin. ama Secure yani korumali olanlari ise degistiremezsin. Profil'e girmeye calisirsan senden 4 haneli kod ister ama bu kod sende yoktur :)

hic bir sekilde sifreyi, mail adresini degistiremezsin..

o yüzden mail ve sifre bilgilerini degistiremeyecegim hesabi almam, kaldi ki kimse almaz :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

evet sanırım anladım yeşil kapalı kilit olan secure yani değiştirilemiyen kırmızı acık olan degiştirilebilen evet

_AnarChisT_Tr_
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

maılı benım ustume olan hesap var 40 kontor avea kızı arayamıom aq isteyen varsa gelsın vereyım 

Expiration date: Tue, 2. Mar 2010

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

arkadaşlar soyle yapıyoruz  o zmn baktım haziran ayına kadar olan unsecure yani istediginizi yapabilrsiniz nisan ayına kadar olanlar secure yani kotayı kontrol ederek sahibini kıllandırmadan download yapacaksınız

haziran ayı için olan : 30 kontor  (unsecure alan kişi mail adresi şifreyi degişebilir)

nisan ayı için olanlar : 15 kontor  (secure alan kişiler şifreyei mail adresini degişemez caktırmadan kullanırlar)

_AnarChisT_Tr_
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

cylaker bunu yazdı:

evet sanırım anladım yeşil kapalı kilit olan secure yani değiştirilemiyen kırmızı acık olan degiştirilebilen evet

http://resim.heyeti.com/images/16a.jpg

işte bu korumalı hocam. Bunu satmak istesen de kimse almaz cünkü her an şifresi değişebilir :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

dedigim gibi nisan ayına kadar olanlar bu sekil ama haziran acık yani ordaki kilit kırmkızı ve unsecure yazıyor isteyene verevigim iki msj yukarıda fiyatlardan

_AnarChisT_Tr_
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

yaw piyasanın altında bi fiyatamı satıyom millet çokmu uçuyor neler görüyorum 2-3 aylık preler 40 kontore gidiyor heralde :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

ben daha setmadım usta isteyen olursa hazirana kadar olanı verecegim 30 kntr e bakalım dgrleri secure hespmış yani yeni ogrendim bunları onları da 15 kntor diyorum ama ... bakalım

_AnarChisT_Tr_
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

cylaker bunu yazdı:

ben daha setmadım usta isteyen olursa hazirana kadar olanı verecegim 30 kntr e bakalım dgrleri secure hespmış yani yeni ogrendim bunları onları da 15 kntor diyorum ama ... bakalım

hocam sana bişe demiyorum zaten seninkiler iyi fiyat :) inşallah müşteri bulursun

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    reaton
    reaton's avatar
    Erkek

eyv.. saol ama bakalım isteyen yok gibi

_AnarChisT_Tr_
Toplam Hit: 2906 Toplam Mesaj: 23